Tee itse oma kalenterisi!

Niin kuin olen aiemminkin kertonut, rakastan listojen tekemistä. Aina kun meinaa tulla stressiä asiasta kuin asiasta, kirjoitan sen ylös. Tämä auttaa kovasti omaan mielenrauhaani, kun ei tarvitse pitää tuhatta asiaa mielessä samaan aikaan. Kirjoitankin yleensä kalenteriini kaikki tärkeät asiat, koska se kulkee aina mukana. 

 Ilahduin kovasti, kun Johanna Nystig Oy:stä oli minuun yhteydessä ja kertoi persoonallisesta kalenterista, jonka saisi itse suunnitella! Pääsin tekemään oman kalenterini jonkin aikaa sitten ja tänään se oli jo tullut kotiini. Saan myös pitää kisan lukijoilleni, jotta joku teistä pääsee myös tekemään omansa. 

esimerkkikalenteri

Kalenteri tehdään heidän verkkosivuillaan www.persoonallinenkalenteri.fi. Se oli todella helppoa, vaikka valinnan vaikeus iski muutamassa kohdassa. Sivuilla on valmiita kuvia, joita voit käyttää kannessa tai pitää sen yksivärisenä. Voit myös ladata oman kuvasi kanteen, jolloin se on ainakin täysin ainutlaatuinen. Itse käytin pari vuotta sitten ottamaani kuvaa Eiffel-tornista.Moniin muihinkin asioihin voi vaikuttaa, kuten kokoon,sisäsivuihin, lisäosiin. Voit myös lisätä esimerkiksi ystäviesi merkkipäivät suoraan kalenteriin. Minusta tuntuu, ettei valmiskalentereissa ikinä ole tarpeeksi tyhjiä sivuja, joten otin niitä paljon. Niihin voi piirrellä inspiraation iskiessä. Otin myös muutaman raidalliset sivut ikuisille listoilleni.  Sivujen lisäksi voit vaikuttaa muun muassa siihen, miltä viikkonäkymäsi näyttää. Minulla on oma sarakkeensa treeneille. Siitä näkee helposti, kuinka paljon on tullut liikuttua viikon aikana. Ei pääse ainakaan huijaamaan itseään!   Jokaisella sivulla on yläkulmassa teksti ”you are here” muistuttamassa minua läsnäolemisen taidosta. Tuohonkin oli lukuisia eri vaihtoehtoja.

 

 Valitsin myös vaaleanpunaisen viivaimen kannen värien mukaan. Mukana tuli myös kuminauha kalenterin ympärille sekä muovitasku. Etusivulle voi laittaa vaikkapa yhteystietonsa. Itse laitoin vain lainauksen, joka on mielestäni hyvä muistaa päivittäin. Kalenterin voi muuten aloittaa mistä kuukaudesta vain! Aloitin omani heti Maaliskuusta. Olen todella tyytyväinen tähän ja nyt olisikin aika järjestää blogini ensimmäinen kilapailu!! 🙂 Mietin, miten kisan järjestän, jotta se olisi kaikkein reiluin. Päädyin siihen, että kisa tapahtuu Facebookissa blogini sivuilla, niin että eniten tykkääjiä saanut kommentti voittaa! Te saatte siis myös valita voittajan.  Jos kalenteri kiinnostaa, kerro oma arjen pikatreenivinkkisi kiireiselle ihmiselle blogini Facebook-sivulla. Voit myös tykätä muiden vinkeistä! Inspiroidaan toinen toisiamme kiireisen päivän varalta 🙂 Vinkkejä voi kirjoittaa sunnuntaihin asti! Tykkää persoonallisesta kalenterista Facebookissa.

Kommentit (13)
  1. Munkin pakko hehkuttaa miten kiva idea toi on! Tykkään että kalenteri on kaunis ja itseni näköinen – nyt ei voisi enempää siihen vaikuttaa 😀 Taidankin ostaa itselleni tällaisen syksyksi, jos pääsen haluamaani kouluun 🙂

    1. Aivan! Toihan onkin hyvä palkinto itselleen 😉 Tsemppiä kouluunhakuun!

  2. Voi miten mahtava! Mun on pakko saada tollanen. Rakastan listoja ja kalentereita <3

    1. Suosittelen 🙂 Tää on paras juttu pitkään aikaan <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *