Terve!

Hetken mielijohteesta päädyin kirjoittelemaan ensimmäistä postausta. Jonkin aikaa sitten aloin seuraamaan muutamia treeniblogeja, ja ne ovat inspiroineet minua todella paljon.

Olen aina urheillut enemmän tai vähemmän. Viime vuonna aloitin ammattikorkeakoulun, ja urheilu jäi melkeinpä kokonaan pois elämästäni. En tajunnut sitä kunnolla, kun vasta näin jälkeenpäin, kuinka suuri yhteys urheilulla oli henkisen hyvinvointini kanssa. Nyt urheilukärpänen on onnekseni pistänyt minua kunnolla, suureksi kiitokseksi juuri näiden muutamien treeniblogien, kuten kavereitten blogit www.steffit.com ja Jannin http://climbofmylife.blogspot.fi/ .

Toivonkin, että tällä blogilla saisin jaettua kokemuksia treenien, ruokavalion ja kaikkeen muuhun terveelliseen elämään liittyen, muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Oli tavoitteesi sitten pudottaa 10 kiloa, juosta naisten kymppi, saada enemmän lihaksia tai yksinkertaisesti jaksaa kävellä kerrostalosi portaat ylös, toivon että palaat tänne ja kerrot edistymisestäsi. Mikään muu ei motivoi niin paljon, kun hyvä porukka joka kannustaa toisiaan omissa tavoitteissaan.

Omat tavoitteeni eivät ole vielä selvillä, mutta tavoitteena on paras mahdollinen minä tällä hetkellä. Ehkä jonain päivänä lähden kilpailemaan fitnesslavoille, mutta siihen liittyen on monta pohdittavaa asiaa, joihin tulen varmasti palaamaan tulevissa postauksissani.

Täytyy muistaa, etten ole ruokailun, treenien tai minkään muunkaan suhteen ekspertti. Olen lukenut aiheista todella paljon, ja kokeillut melko monia ruokavalioita ja treenejä. Nämä omat metodini ovat ne, jotka minulle sattuu sopimaan. Olemme kuitenkin yksilöitä, joten jollekin muulle se ei välttämättä toimi. Autan kuitenkin mielelläni omien tietojeni mukaan niissä asioissa, joista koen tietäväni :)

Joten, kommentoikaa ihmeessä, mitkä ovat teidän tavoitteitanne? Mistä haluaisitte saada postauksia?
Ja muistakaa, ainoa joka rajoittaa teitä toteuttamasta unelmianne, ovat oman päänne sisällä olevat rajoittavat uskomukset. Mitä nopeammin luovutte niistä, sitä nopeammin voitte saavuttaa tavoitteenne!

Loppuun, nolo peilin kautta otettu kännykkäkuva, jotta näette millainen tyttö täällä kirjoittelee!

Kommentit

maximie (Ei varmistettu)

Moikkamoi lisää vaan postauksia ja kuvia, ne on aina kivoja!

Elisa (Ei varmistettu)

Jeee, joku on löytänyt tänne! Hirveesti on mielessä kyllä postauksia, ja kuvia meinaan aivan varmasti laittaa. Itsekin visuaalisena ihmisenä tykkään katsella kuvia:)

Elisa Lepistö (Ei varmistettu)

Kiitos Lennu,Ja toden totta motivoi tällainen:) varmasti kirjoittelen ruokavinkkejä mahdollisiman paljon jatkossa. Ja kototreeneistä koitan tehdä kuvien kanssa jonkun laajemman kirjoituksen :)

Elisa (Ei varmistettu)

Jeee, joku on löytänyt tänne! Hirveesti on mielessä kyllä postauksia, ja kuvia meinaan aivan varmasti laittaa. Itsekin visuaalisena ihmisenä tykkään katsella kuvia:)

maximie (Ei varmistettu)

Kivaa! Treeni/terve elämä -blogeja ei voi koskaan olla liikaa ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla! Ei munkaan mielestä ;) ja mä saan ainakin usein ahaa-elämyksiä muiden blogeista, aiheista joista luulin jo tietäväni kaiken! Toivottavasti joku saa myös tästä.

Anna A (Ei varmistettu)

Hei!Tällä hetkellä omat liikunnalliset tavoitteni ovat painonpudotuksen lisäksi liikunnan ilon läytyminen. Takanani on liuta liikunnallisia harrastuksia, jotka ovat vuosien varrella yksi kerrallaan tipahtaneet pois motivaation kadotessa ja kipinän sammuessa. Aina välillä olen palannut vanhojen lajien pariin vain huomatakseni, että tasoni on pudonnut ja kehittyminen on hidasta verrattuna aikaisempaan.En ole ihminen, joka voi vain ihastella lopputulosta riippumatta siitä miten sinne on päästy. Liikunta ei ole vain lyhyt projekti vaan sen tulisi olla elämäntapa, joten nopea ja tehokas ei ole se minun juttuni. Haluan nauttia myös siitä tekemisestä.Olisi kiva, jos postailisit siitä miten suhtaudut treenien väliin jäämiseen (oli syy mikä tahansa). Ja mitä teet, jos treenaaminen ei kertakaikkiaan kiinnosta?Hauskaa syksyä ja treeni-iloa!-Anna-

Elisa (Ei varmistettu)

Elinaaa! Joo mä voin rääkätä sua :D

Elisa (Ei varmistettu)

Joo ne on juuri niitä valintoja ;)Laitan mielummin vähät rahani hyviin ruoka-aineisiin kuin muutamaan juomaan baarissa viikonloppuna. Tervetuloa vaan lueskelemaan! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei Anna! Kiitos kommentistasi! Voin todella paljon samaistua sinuun. Harrastin tanssia 5-8 kertaa viikossa 16-vuotiaaksi asti, ja välillä kaipuu balettitunnille on erittäin suuri. En kuitenkaan osaa käsitellä sitä tunnetta, mikä siellä ollessa tulee, kun huomaa ettei taidot ole pysyneet siinä missä ne joskus olivat. Olen myös täysin samaa mieltä siitä, että liikunnan tulisi olla nimenomaan elämäntapa, ja tärkeintä on että tekemisestä nauttii. Valitettavasti sitä ei voi tietää kun kokeilemalla, että mikä on se oma juttu. Ja omassa tapauksessa, aina en edes nauti siitä liikunnasta, mutta joka kerta nautin siitä olosta mikä sen jälkeen on! Hyviä postausideoita, täytyy laittaa toteutukseen! Hyvää syksyn jatkoa myös sinne:)

Tahra (Ei varmistettu)

Wau. Odotan yksityiskohtaista dataa siitä miten saavutetaan tuollainen vartalo :) Tietenkään sinun ei tarvitse mitään yleispätevää teoriaa käydä luomaan, mutta omakohtaisia konsteja ja kokemuksia olisi kiva kuulla. Olen aina vihannut lihaskuntotreeniä kaikissa muodoissaan, vaikkakin joskus 16veenä jossakin pienessä kompleksivaiheessa hommasin itselleni sen sikspäkin verenmaku suussa. En pitänyt mistään lihaskuntoliikkeistä mutta tein niitä kyllästymiseen asti. Ja kas kummaa, nyt reilu kymmenen vuotta myöhemmin ostin säädettävät käsipainot. Ne eivät ole iso askel mutta alku kuitenkin. Opin pitämään lihaskuntoreeneistäkin, ja vanhat traumat niitä kohtaan karisivat vauhdilla. Teen tosi vähän, lähinnä lihaskadon estämismielessä, mutta vinkit miten itse olet edennyt voisivat innostaa lisää.

Elisa (Ei varmistettu)

Hei, kivaa kun olet löytänyt tänne! Hyvältä kuulostaa tuo harjoittelun aloitus. Pienestä on hyvä aloittaa, ja kaikki urheilu on aina hyvästä. Käsipainot ovat loistava väline, varsinkin nuo säädettävät, itsellänikin löytyy sellaiset. Aion kertoa jatkossa omista treeneistäni, ruokavaliostani ja kaikesta mahdollista mistä voi jollekin olla apua. Kerron myös kuinka tehdä harjoittelusta mielekkäämpää, ja vaihtelevampaa. Kotona pystyy aivan hyvin tehdä kunnon treenin, joten kalliiseen salikorttiinkaan ei tarvitse käyttää rahaa jos motivaatiota löytyy kotikuntoiluun. Tästä myös juttua jatkossa! Kivaa saada sut mukaan :)

Tahra (Ei varmistettu)

Aerobiseen mielymisen vuoksi minulla on kyllä se kallis salikortti, jota tulee käytettyä ihan liian vähän. Liikunta sinänsä ei ole koskaan tökkinyt, lihaskuntotreenaaminen vain.

Elisa (Ei varmistettu)

Hienoa:) Itseäni ainakin auttaa tuossa lihaskuntotreenaamisessa se, kuinka nopeasti tuloksia näkee! Pienen pumpin jälkeisenä päivänä on todella hyvä olo kropassa. Ja tietysti myös se, että vartaloa voi muokata sen malliseksi miksikä haluaa. Aerobinen usein polttaa rasvaa tasaiseti joka puolelta.

Pinoakka (Ei varmistettu)

Heippa! Mä oon kans aloitteija oman blogin suhteeen ja tulen varmasti seuraamaan myös sinun blogiasi. Uskon saavani blogistasi tsemppiä ja tietyllä lailla voimiakin itselleni omaa blogiani ja prijektiani ajatellen.

Elisa (Ei varmistettu)

Hienoa! Juuri näin:) toisista saa kummasti voimaa! Tsemppiä projektiin! Kahden lapsen äitinä varmasti rankkaa, mutta liikunta antaa melkeinpä aina enemmän kuin ottaa. :)

Pinoakka (Ei varmistettu)

Kiitos =)Rankkaa ja hankalaa tosiaan kun unelma olisi jos pääsisi säännöllisesti ihan salille toteuttaan itseään ihan rauhassa ilman lapsia, mutta kotona on kuntoiltava ja silloinkin lasten kanssa... Kateellisena lueskelen muiden blogeja jotka pääsee suorittamaan harjoituksia =)...mutta täältä tullaan.. vaikkakin se kestää hieman kauemmin ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Hyvä asenne! Oma siskoni on myös kahden pienen lapsen äiti, ja hän on uskomattomassa kunnossa. Harvemmilla meistä on sitä ylimääräistä aikaa kuntoilulle, pitää vain yrittää tehdä se aika. Hänellä on varmasti hyviä vinkkejä kiireisille äideille, mitä tehdä kun lapset on etusijalla ja urheillakin pitäisi. Voisin jossain vaiheessa tehdä hänestä haastattelun, jos kiinnostuneita löytyy. :)Hänellä on hauskoja juttuja, miten hän saa lapsetkin mukaan osaksi kuntoilua, niin että lapsilla on myös hauskaa samalla.

Els (Ei varmistettu)

Neiti oon tulossa Suomeen 22.10. alkavalla viikolla ja voit sillo ilmaseks antaa mulle personal training tunnin eiks vaa =D

Sini (Ei varmistettu)

Moi Ellu ja terkut Australiasta! Sun kroppa näyttää jo nyt ihan uskomattoman hyvältä ja oot sata varmaan nähny paljon vaivaa, ei tollasta saa sormia napsauttamalla. Hienoa duunia, keep going! Todella inspiroivaa! Mäki oon taas löytäny innostuksen urheiluun ja terveelliseen elämään. Ja jotain tavotteit myös kropan suhteen tavallaan ensimmäistä kertaa elämässä. Mä oon innostunu treenaamaan cross fittiä. Toivottvasti tää innostut tuottaa haluttuja tuloksia. (; Innolla odottelen lisää postauksia! (:xxxSIni

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Sini ja kiitos ihanasta kommentista :)Hienoa, että oot innostunut urheilusta, ja tavotteitakin löytyy! Monet on kehunu tota cross fittiä, tuntuu et se on nykyään ihan muotijuttu. Pitää varmaan isekin kokeilla.Tuu päivittelemään tänne et miten tuloksia alkaa tulla! ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Aippe,Kiva kun tulit kommentoimaan, tulee ihan älyttömän kiva fiilis tollasista kommenteista! :) mukava jakaa ajatuksia samanhenkisten ihmisten kesken.

Lennu (Ei varmistettu)

Oi ihanat vatsalihakset! :) Itte muutin oman blogini äskettäin enemmän treenaukseen keskittyväksi, ja oon huomannu, että siitä on ihan mielettömästi apua. Motivoi ja pysyy hyvin perillä omista reeneistä ja syömisistä, ku sinne kirjottelee. Tavotteena olis kiinteytyä, pudottaa pari kiloa ja oppia elämään tarveellisemmin ja saaha urheilu osaksi elämää :) Liikkujana oon aika aloittelija, satunnainen sunnuntaijuoksentelija, mutta kesällä joku kuntoilukärpänen pisti. Ruokavinkkejä tämmösenä keittiötunarina olis kiva kuulla, samoin nuita aikasemmin mainittavia kotitreenivinkkejä! :)

aippe (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin tänään ja kahlasin sen heti läpi, mahtavia ja inspiroivia postauksia ja osa jutuista on ihan kuin oisin ne itse kirjottanu! :D Mä itse treenaan treenaamisen ilon ja hyvän olon vuoksi, opiskelun myötä terveelliset elämäntavat on noussu ihan uuteen arvoon meikäläisen silmissä - eikä kyllä enää hirveesti oo ikävä sitä bilehirmu -elämänvaihetta :P

maggy (Ei varmistettu)

Aloitus sulla on aika sama kun itselläkin! Pidän hienona tuota suhtautumista elämään ilman päihteitä, ja opiskelijaelämän ruuan laadun panostamiseen ;) Olisi enemmänkin kuulla näin 20v mies opiskelijana lisää juttuja! :)

Kommentoi