Terve!

Hetken mielijohteesta päädyin kirjoittelemaan ensimmäistä postausta. Jonkin aikaa sitten aloin seuraamaan muutamia treeniblogeja, ja ne ovat inspiroineet minua todella paljon.

Olen aina urheillut enemmän tai vähemmän. Viime vuonna aloitin ammattikorkeakoulun, ja urheilu jäi melkeinpä kokonaan pois elämästäni. En tajunnut sitä kunnolla, kun vasta näin jälkeenpäin, kuinka suuri yhteys urheilulla oli henkisen hyvinvointini kanssa. Nyt urheilukärpänen on onnekseni pistänyt minua kunnolla, suureksi kiitokseksi juuri näiden muutamien treeniblogien, kuten kavereitten blogit www.steffit.com ja Jannin http://climbofmylife.blogspot.fi/ .

Toivonkin, että tällä blogilla saisin jaettua kokemuksia treenien, ruokavalion ja kaikkeen muuhun terveelliseen elämään liittyen, muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Oli tavoitteesi sitten pudottaa 10 kiloa, juosta naisten kymppi, saada enemmän lihaksia tai yksinkertaisesti jaksaa kävellä kerrostalosi portaat ylös, toivon että palaat tänne ja kerrot edistymisestäsi. Mikään muu ei motivoi niin paljon, kun hyvä porukka joka kannustaa toisiaan omissa tavoitteissaan.

Omat tavoitteeni eivät ole vielä selvillä, mutta tavoitteena on paras mahdollinen minä tällä hetkellä. Ehkä jonain päivänä lähden kilpailemaan fitnesslavoille, mutta siihen liittyen on monta pohdittavaa asiaa, joihin tulen varmasti palaamaan tulevissa postauksissani.

Täytyy muistaa, etten ole ruokailun, treenien tai minkään muunkaan suhteen ekspertti. Olen lukenut aiheista todella paljon, ja kokeillut melko monia ruokavalioita ja treenejä. Nämä omat metodini ovat ne, jotka minulle sattuu sopimaan. Olemme kuitenkin yksilöitä, joten jollekin muulle se ei välttämättä toimi. Autan kuitenkin mielelläni omien tietojeni mukaan niissä asioissa, joista koen tietäväni 🙂

Joten, kommentoikaa ihmeessä, mitkä ovat teidän tavoitteitanne? Mistä haluaisitte saada postauksia?
Ja muistakaa, ainoa joka rajoittaa teitä toteuttamasta unelmianne, ovat oman päänne sisällä olevat rajoittavat uskomukset. Mitä nopeammin luovutte niistä, sitä nopeammin voitte saavuttaa tavoitteenne!

Loppuun, nolo peilin kautta otettu kännykkäkuva, jotta näette millainen tyttö täällä kirjoittelee!

Kommentit (25)
  1. Joo ne on juuri niitä valintoja ;)Laitan mielummin vähät rahani hyviin ruoka-aineisiin kuin muutamaan juomaan baarissa viikonloppuna. Tervetuloa vaan lueskelemaan! 🙂

  2. Aloitus sulla on aika sama kun itselläkin! Pidän hienona tuota suhtautumista elämään ilman päihteitä, ja opiskelijaelämän ruuan laadun panostamiseen 😉 Olisi enemmänkin kuulla näin 20v mies opiskelijana lisää juttuja! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *