Terveelliset hampurilaiset

Pari viimeistä päivää on mennyt ystävien seurassa, jonka takia blogi on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Toivottavasti kaikilla oli mukavat vapaat.

Teimme itsenäisyyspäivänä niinkin juhlallista ruokaa kuin hampurilaisia. Kaikki saivat koota omat annoksensa pöydässä.

 Terveellisempi vaihtoehto hampurilaisista syntyy jättämällä ketsupin ja muut valmiskastikkeet pois. Sämpylän sijasta paahdoimme ruisleipää, ja teimme jauhelihasta pihvit. Avokado ja valkosipuli kermaviilikastike toivat purilaisiin mehukkuutta. Kermaviilikastike sopi myös jo tutuksi tulleiden bataattilohkojen dipiksi.  Eilen olikin sitten tyttöjen glögi-ilta, jossa tarjoilin esimerkiksi hunajamelonia ja parmankinkkua. Glögin kanssa oli pipareita aurajuustolla  Täytyy kyllä myöntää, että on tullut herkuteltua lähiaikoina melko paljon. En yhtään ihmettele, minkä takia joulun jälkeen kaikki lehdet toitottaa jotain laihdutuskuureja. Ei kannata kuitenkaan olla hysteerinen jos juhlakaudella tulee pari kiloa lisää, kyllä ne lähtee sitten yhtä nopeasti kuin ovat tulleetkin 🙂 3>

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.