TFW ja maailman paras olo

 

DSC_7125.jpg

 

Vatsalihaksia sattuu niin paljon, että tarvitsen poikaystävän apua sängystä nousemiseen. Jalat ovat niin rikki, että kyyneleet meinaavat kihota silmiin rapun portaita alas hitaasti laskiessa. Joudun nostamaan risti-istunnan jälkeen jalkani käsillä toisen päältä, sillä en saa sitä liikkumaan muuten. Paidan päälle pukeminen ottaa äkillisesti olkapäähän ja saa voihkaisemaan kivusta. Illalla venyttelen parhaani mukaan ja yritän saada pientä helpotusta kolotuksiin. Treenin makuun on siis taas päästy, ja kaikesta tästä kivusta huolimatta olen ihan järjettömän onnellinen tästä. Jopa jokaisesta lihaskivusta, jotka muistuttavat jokaisella sekuntilla että töitä on tehty. 

TFW:llä kuullaan aina ennen treeniä motivaatiotarina, mikä antaa itse treeniin hurjasti lisäpotkua, mutta jättää myös paljon ihan siihen muuhunkin elämään. Tämän viikon motivaatiotarinat ovat taas jääneet pyörimään mielessä salilta poissa ollessanikin ja muistuttaneet kuinka omalla asenteellamme voimme vaikuttaa moniin epäkohtiin elämässämme ja kuinka kaikenlaiset taistelut auttavat meitä olemaan vähän vahvempia tulevaisuudessa. Niin nämä lihaskivutkin rakentavat minusta vähän voimakkaampaa tyyppiä. Vaikka tänään kärsin, tulevaisuuden minä on tästä kiitollinen.

Jo alle viikon jälkeen tunnen saaneeni energiaa yhden kahvipannullisen verran jokaiseen päivään ja yötkin on tullut nukuttua pitkästä aikaa erityisen hyvin. Kirjoitinkin maanantaina siitä, kuinka fyysisellä ja henkisellä hyvinvoinnilla on suuri yhteys, mutta nyt sen on taas päässyt toteamaan ihan konkretian tasolla. Huomaan myös sen, kuinka intoa riittää erilaisiin projekteihin. 

Minä joka yleensä vihaan siivoamista, tartuin yllättäen työpäivän jälkeen illalla kotiin tultuani vielä imuriin ja innostuin jopa kiillottamaan parketin sen jälkeen. Tällainen kotona puuhailuun liittyvä toimeliaisuus ei ole lainkaan luonteenomaista minulle, vaikka työympäristössä tehoa yleensä riittääkin. Olen kuitenkin ottanut tämän lisäenergian innolla vastaan ja nauttinut näistä vuorokauden tehokkaista lisätunneista.

Olen vihdoin alkanut miettimään ihan tosissaan myös säästämistä, lukenut Juliaihmisen loistavia rahaan liittyviä postauksia kuten muun muassa Näin säästin 10 000 euroa vuodessa sekä Sijoitusstrategiani on laiskuussekä käynyt keskusteluita pankkineuvojan kanssa. Olen kantanut kassillisen kirjoja kotiin kirjastosta ja kokeillut uusia reseptejä innoissani. 

Kaiken kaikkiaan olen taas voinut juuri niin, kuin ihmisen pitäisikin voida. Miten tämän vain aina kerta toisensa jälkeen ehtii unohtaa? Joten hyvät ihmiset, menkää lenkille, tehkää pieni kuntopiiri, varatkaa tenniskenttä kaverin kanssa tai tulkaa TFW:lle treenaamaan! Tätä fiilistä parempaa ei löydy <3

DSC_7097 copy.jpg

DSC_7130.jpg

DSC_7157.jpg

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit (2)
  1. Salla-Maria
    5.10.2017, 04:35

    Ei treenistä tullutta fiilistä vaan voita mikään! Ja tuntuu että on ihan erillailla elovoimainen kun treenaa.

    1. Se on just noin! Ihme kyllä sen fiiliksen jotenkin aina unohtaa jos ei vähään aikaan treenaa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *