TINY MUSE

Tällä viikolla vihdoin lanseerattiin meidän intohimoprojetki TINY MUSE. Kyseessä on siis lasten vaate- ja tarvikebrändi, jota ollaan työstetty nyt viime kesästä ystäväni Ninan kanssa. Ollaan tehty töitä Ninan kanssa lukemattomissa eri paikoissa elämämme aikana. Onpa hän kerran kuvannut kanssani jopa mainoksen kosmetiikkabrändille. Tuntuu siis todella siltä, että ympyrä tietyllä tapaa sulkeutuu, kun pääsemme ensimmäistä kertaa tekemään yhdessä hommia ihan itsellemme.

Koimme, että lastenvaatemarkkinassa oli todella rako ajattomille, sukupuolineutraaleille, minimalistisille vaatteille, jotka on laadukkaasti valmistettu ja kestää käytössä yhdellä lapsella pitkän aikaa. Ja iloisen vastaanoton myötä näyttää siltä, että olimme oikeassa.

Vauvavuoden aikana sai hyvällä tapaa pientä etäisyyttä omiin töihin ja tuntui että aivot oli virittyneet vähän uudella tavalla. Veikkaan, että juuri sen takia moni yritys saakin alkunsa juuri silloin. Olen hurjan ylpeä siitä, mitä olemme saaneet aikaan ja tuntuu että työn mielekkyys on todella tapissaan juuri nyt. Vaikka rehellisesti sanottuna kulunut vuosi on ollut monella tapaa ihan älyttömän rankka, voi nyt katsoa taaksepäin hyvillä mielin.

Meidän omat ja ystävien lapset ovat nyt päässeet testailemaan vaatteita pidemmän aikaa ja taaperoarki onkin ollut hyvä testi kestävyydelle. Silloin kun mini konttasi vielä joka paikkaan, tuntui että joka viikko oli jostain housuista polvet puhki. Ja meidän verkkarit vaan pysyi ehjinä viikosta toiseen. On niin hyvä fiilis, kun voi seisoa täysillä tuotteiden takana.

Jotenkin pitkästä aikaa on sellainen kutkuttava tunne tulevasta ja kaikesta siitä, mitä tämän kanssa on vielä edessä!

Täältä pääsee lukemaan enemmän TINY MUSE:n synnystä, ideologiasta ja tuotteista!

tyo-ja-raha lasten-tyyli
Kommentit (12)
  1. CrytoItelSItelS
    28.6.2022, 03:19

    Tienaa tuhansia taaloja. Älä maksa mitään. https://Flept.startupers.se/gotodate/go

  2. Rikkaat ovat rikkaita, koska käyttävät tätä robottia. https://ItelS.battletech-newsletter.de/ItelS

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *