TJENARE

Suomen kesä on niin ainutlaatuinen, etten yleensä halua käyttää sitä matkusteluun. Kerään roposeni mielummin talvenvaralle ja karkaan kaamosta pakoon johonkin kauemmas. Päätimme kuitenkin ystäväni kanssa tehdä ihan pienen pyrähdyksen Tukholmassa. Lennot sai niin halvalla ja hotellissakin sattui olemaan todella hyvä tarjous. Olen aikuisiällä ollut vain kerran yötä Tukholmassa, muuten siellä on tullut käytyä laivalla. Nyt odotan innolla sellaista kiireetöntä hengailua, hyviä ravintoloita ja kauniiden ihmisten tuijottelua. Lähdemme huomenna aikaisin aamulla ja tulemme takaisin jo perjantaina. Onko teillä jotain must see-kesävinkkejä Stokikseen? 

Niinkuin olette varmasti huomanneet, blogini kuvasaldo on ollut lähiaikoina todella huonoa. Pyydän nöyrästi anteeksi ja yritän ehdottomasti skarpata tuon valokuvauksen kanssa heti kun tulen takaisin Suomeen. Reissussa kuvaaminen tuli jotenkin luonnostaan, koska ulkomailla ottaa usein muutenkin paljon kuvia. Kuitenkin täällä en vain yksinkertaisesti muista ottaa kuvia ja sitten raavin päätä kun postauksiin ei ole mitään kuvitusta.  En jostain syystä vielä parin vuoden bloggauksenkaan jälkeen ole omaksunut ”bloggarin” roolia. Minusta kuulostaa edelleen hassulta jos joku kysyy, oletko sä se bloggari? Ensimmäisenä mieleen tulee, että kehenköhän mut on sekoitettu. No, nyt on kuitenkin ryhdistäytymistä luvassa. Vivianilla oli tässä taannoin asukuvahaaste, niin jos minä ottaisin puolestani jotain-muuta-kuin-kännykkäkuvia-haasteen itselleni.  Nyt kuitenkin painelen pakkaamaan ja jännittämään, löydänkö passia mistään. 

Kommentit (6)
  1. Lukija Tukholmasta
    17.7.2014, 23:04

    Nyt voi tulla nää vinkit vähän myöhään, mut kirjoitan kuitenkin 🙂 Jos haluut nähdä jotain muutakin kuin ihan perusturistipaikkoja, Östermalmia ja Drottninggatania jne., niin suosittelen Söderillä kiertelyä ja vaikka kävelyä Norra Mälarstrandissa (eli kaupungintalolta rantaa pitkin Kungsholmenilla). Hermans, vegeravintola Söderillä (Slussenilta kävellen noin 500m Katarinavägeniä), on yks mun suosikkiravintoloista täällä. Hinta ja laatu on kohdallaan ja kaupan päälle saa vielä hienon näköalankin. Siellä näkyy aina turisteja, mutta myös paikallisia.
    Kiitos kivasta blogista!

  2. Djurgårdenissa sijaitsevassa Flickorna Helin & Voltaire kahvilassa kannattaa ehdottomasti käydä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *