Toimiston naisten kesäpäivät

DSC_9834.jpg

Eilen oli tosiaan vuorossa meidän toimistoporukan kesäpäivät. Olin pähkäillyt pitkään, mitä ohjelmaa keksisin tälle jengille ja ideat vaihtelivat aina tennisturnauksesta saunalautan vuokraamiseen. En kuitenkaan halunnut sellaista ohjelmaa, mikä olisi huonon sään sattuessa mennyt täysin pilalle. Kaverini kertoi, että heidän firmansa oli ollut Linnanmäellä virkistäytymispäivässä ja innostuin ajatuksesta heti. 

Koska meitä oli melko vähän tavalliseen yritykseen nähden, oli Hupiottelu paras vaihtoehto. Meillä oli siis oma Hupimestari (mikä mahtava titteli!!) ja kiersimme eri taitopelejä ottaen toisistamme mittaa. Aina kunkin joukkueen voittaja pääsi vielä haastamaan Hupimestarin ja mikäli hänet voitti, sai joukkuelleen 200 lisäpistettä.

Jos pelejä haluaa mennä pelaamaan ihan keskenään oman kaveriporukan kanssa, saa pelivihon johon sisältyy viisi peliä, kymmenellä eurolla. Suosittelen lämpimästi! Yllättävän hauskaa puuhaa. En edes muista, milloin olisin viimeksi käynyt Linnanmäellä, mutta tuli kyllä hinku päästä pian uudelleen. Hupiotteluun kuului myös kaksi laitelippua, joten pitää varmaan mennä käyttämään ne nyt joku ilta. 

Matkamme jatkui Lintsiltä Töölönlahdelle, jossa oli vuorossa ruokaa, juomaa, mölkkyä ja sananselityspeliä. Sananselityspelin idea menee niin, että jokainen kirjoittaa 6-8 sanaa pienelle paperilapulle, taittaa kahtia ja laittaa johonkin astiaan/hattuun. Sen jälkeen ajastimeen laitetaan 1 minuutti aikaa ja sanat selitetään parille aivan kuten Aliaksessa. Kun kaikki laput on selitetty, on seuraavan kierroksen aika. Laput laitetaan takaisin astiaan ja jälleen ajastimeen 1 minuutti aikaa. Tällä kertaa sana pitää esittää pantomiimina. Peli on aina hauskempi, jos keksii jotain peliporukkaan liittyviä sanoja. Kyseessä voi olla myös esimerkiksi henkilöiden nimiä, tai oikeastaan mitä tahansa mitä päähän juolahtaa.

Ihan mahtava virkistäytymis/tyhy/kesäpäivä takana <3 Istuimme vielä myöhään iltaan ulkona jutellen, ja täytyy kyllä todeta että ihan mahtavia tyyppejä sitä on löytynyt tämän kummallisen työn ansiosta elämään. 

DSC_9810.jpg

DSC_9809.jpg

DSC_9813.jpg

DSC_9816.jpg

DSC_9823.jpg

DSC_9825.jpg

DSC_9814.jpg

Kommentit (2)
  1. Hei vinkki vinkki, tohon sanaselityspeliin on vielä yks variaatio! Me pelataan aina vielä kolmas kierros niin, että taas selitetään samat sanat mutta nyt se joka selittää, saa sanoa vain yhden sanan. Ja sen perusteella parin pitää arvata. Ja ollaan tehty vielä niin että väärästä vastauksesta vuoro siirtyy seuraavalle parille.

    1. Meidän oli itseasiassa tarkoitus tehdä vielä tuo! Mutta aika loppui kesken 😀 Mutta ihan sairaan hauska peli kyllä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *