Toisen inhokki on toisen suosikki

Luin tänään Hanna Väyrysen postauksen kevään inhokkitrendeistä, ja ironista kyllä, inspiroiduin todella paljon. Varsinkin ylisuuret bleiserit kiinnostavat tällä hetkellä. Vaikka oversize-malleja on omassakin vaatekaapissa, ei niissä kuitenkaan ole samalla tapaa ryhdikkyyttä kuin haluaisin. Marssinkin tänään varkaisiin poikaystävän kaapille ja nappasin hänen yhden puvun takin tylsää asua piristämään.

Tajusin kuitenkin vasta kuvista, että tämäkään takki ei nyt varsinaisesti ollut ihan niin kulmikas kuin olisin halunnut eikä näytä juuri lainkaan ylisuurelta. Pitänee seuraavaksi iskeä isän kirppisvaatteiden pariin, mikäli sieltä löytyisi vielä väljempää vaihtoehtoa. Pukisin sen kesällä paljaiden säärien ja korkojen kanssa, kuten tässä tai  tässä kuvassa.

Mielestäni tällaisissa ohimenevissä trendeissä parasta on juuri lainailu tai vanhojen vaatteiden uudelleen hyödyntäminen. Ei ole mitään järkeä ostaa uutena jotain, mikä oletettavasti ei tunnu ajankohtaiselta enää parin vuoden päästä. Puhun aina sen oman tyylin löytämisen puolesta, mutta tällaisia trendikokeiluja voi hyvin tehdä käyttämällä vain hiukan luovuutta, ilman että tarvitsee ostaa mitään uutta.

Iskeekö ylisuuret bleiserit vai tuleeko teillekin ensimmäisenä mieleen Paavo Pesusieni?

Ihanaa viikonloopua!

  

Kuvat: Sara Tickle

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Sanni Trishin
    17.4.2019, 15:24

    Niin hyvä asu! Näin tän perjantaina sun stoorissa (?) ehkä ja olin samantien hankkimassa noita saappaita, jotta voisin pukea ne samaan tapaan mun (lainattujen) ylisuurten puvuntakkien kanssa.

    1. <3! Nää on ihan parhaat! Käy kesät ja talvet 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *