Toiveuusinta

 

Kaikki julkaisemani videot hävisivät valitettavasti blogin siirron yhteydessä. Lukijan toiveesta julkaisen uudestaan tämän tekemäni kahvakuulavideon.

 

Aiemmin toivottiin kahvakuulatreeniä, joten tein tänään videolle muutamia lempiliikkeitäni. Yleensä teen tällaisen treenin, missä en oikestaan pidä taukoja vaan nostatan sykettä samalla. Minulla on kevyt 6 kg:n kuula, joka sopii mielestäni hyvin tällaiseen aerobiseen treeniin. Tämän voi tehdä siis esimerkiksi ennen lihaskuntotreeniä tai lenkin sijaan.

 

Viime viikolla minulta lipesi kuula kädestä ja pamahti parkettiin. Myös isälläni oli käynyt samalla tavalla. Kuuden kilon painolla ei vielä kovin suurta tuhoa saa aikaan, mutta 12:n kilon paino voi tehdä jo mukavan kolon parkettiin. Siksi käytän nykyään salihanskoja.

 

Teen videolla vaan pari toistoa jokaista liikettä. Normaalissa treenissä liikkeitä tehdään kauemmin ja kummallekin puolelle erikseen. Lisää liikkeitä löytyy varmasti Youtubesta. En ole expertti tekniikassa, mutta huomasin videolta että yhden käden heilautuksessa toinen polvi menee ikävästi sisäänpäin.Se ei ole siis tarkoituksena.

 

Tässä kuitenkin nyt se video. Olkaa kilttejä. Itseään on kamala katsoa videolta. Ajattelin kuitenkin tämän olevan helpoin tapa näyttää eri liikkeitä. Tuon mainoksen saa tuosta ruksista pois. Se on vain sovellus, millä tein tämän.

Kommentit (2)
  1. Olipas mukava video! Äidilläni on kahvakuula ja olen ajatellut että se on vain yksitoikkoista ja tylsää puuhaa, mutta sinun videosi antoi innostusta kokeilla joskus itsekin kahvakuulailua! Alkaakohan tästä äidin kanssa taisto, että kummalla on tänään kahvakuulailuvuoro? 😉

    1. Kiitoa Heli! Toivottavasti innostus pysyy 😉 Toi on vaan tosi näppärä vehje! Ja varsinkin nyt kun alkaa taas illat hämärtymään ja kylmenemään, eikä lenkille lähtö ole aina niin houkuttelevaa puuhaa, niin tätä voi tehdä sisälläkin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *