TOIVEVIIKKO: KOTI

Yhtenä toiveena oli esitellä kotia. Tässä ensiksi olisi nyt esittelyssä meidän viimeisin projekti, eli walk-in closet. Olen himoinnut tällaista ties kuinka kauan, koska vaatteita on kiva valita silloin kun ne on väljästi kaapissa tai rekillä. 


En halunnut perinteistä rekkiä vaan tangot jotka laitetaan kattoon kiinni. Kävimme ostamassa 180cm pitkät vaatetangot Bauhausista ja siihen päälle 10 metriä teräsketjua. Kiinnitykseen tuli koukut asianmukaisilla propuilla.Kattoa on melko vaikea porata ja meidän iskuporakoneemme ei mennyt kuin pari senttiä. Isäni kaveri tuli hurauttamaan reiät ammattilaisporakoneella.  Sen jälkeen vain ketju tangon sisältä läpi ja koukuista roikkumaan. Todella edullinen vaihtoehto tavallisille vaatesäilytysjärjestelmille. Ja mielestäni myös paljon kivemman näköinen kuin perinteiset elfa-ratkaisut. Kummallakin seinällä on nyt rekit ja niiden alla lipastot. Matalamman laatikoston päälle mahtui vielä kenkiä kahteen riviin.    Hattujakin meillä on todella paljon, joten laitettiin osa päätyseinään nauloilla kiinni. Vielä on kinnittämättä yksi kitara ja taulut, mutta pikkuhiljaa alkaa olla valmista.  Mitäs tykkäätte? 

Kommentit (6)
  1. wau upea! .) minkä kokoinen asuntonne on?

    1. Kiitos! Oiskohan tää jotain 70 neliötä? 🙂

  2. Sulla on ihan mieletön tyyli <3 Asutko enää kämppiksen kanssa, vai kenties poikaystäväsi? Tuli vain mieleen noista miesten vaatteista 😉

    1. Voi kiitos venla! Joo poikaystävä muutti takaisin kotiin. Se oli vain puoli vuotta ulkomailla 🙂 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *