TOIVEVIIKKO

Havahduin tuossa yhtenä päivänä siihen, etten ole pitkään aikaan julkaissut mitään ruokaohjeita blogissa. Podin siitä hetken huonoa omaatuntoa, kunnes mietin että onko ne edes sitä blogini parasta antia? Tilastoja seuraamalla en enää oikein tiedä, millaiset jutut kiinnostaa teitä eniten koska hajontaa on niin paljon. Tekisin nyt heinäkuussa mielelläni sellaisen toiveviikon, jossa voisin toteuttaa teitä kiinnostavia postauksia. Oli ne sitten mitä aihepiiriä tahansa. Kiinnostaako reseptit, treenivinkit, asukuvat, arkiset jutut vai syvällisemmät höpöttelyt? Jos haluatte pidempiä tekstejä, kertokaa mikä aihe kiinnostaa. Nyt saa ehdottaa mitä tahansa! 

Etsiskelin jotain kuvitusta tälle postaukselle ja huomasin että minulta on jäänyt kokonaan julkaisematta nämä ihanat auringonlaskukuvat viimeiseltä Los Angeles päivältämme. Olimme jo luovuttaneet hotellihuoneen ja lento lähti vasta yöllä, joten päätimme ajaa Palos Verdes-nimiseen paikkaan katsomaan auringonlaskua. Kuvat eivät tee oikeutta maisemalle, mutta se oli hengästyttävän kaunis. Jos joskus pyörit autolla Losissa, suosittelen paikkaa lämpimästi. Tuonne olisi ihana ottaa viltti ja vähän naposteltavaa ja tuijotella maisemaa tuntikausia. 

Mutta nyt toivon että te kirjoitatte toiveitanne kommenttiosioon. Jos niitä tulee tarpeeksi, toteutan ne toiveviikolla heinäkuussa! 

Kommentit (41)
  1. aurinkoinen
    1.7.2014, 18:55

    Sulla on superhyviä ne syvälliset pohdinnat! Aihe-ehdotusta ei oo mutta niitä ehdottomasti lisää vaan! 🙂 myös joistain treenipostauksista saa vähän motivaatiota 🙂

  2. Kaikenlaiset matkapostaukset on ihania, mutta en tiedä onko siihen miten mahdollisuutta? 😀 ja tykkään itse treenata, joten kaikki treenivinkit ja muutenkin yleiseen hyvinvointiin liittyvät postaukset kiinnostavat 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *