TONED ARMS WORKOUT

Olen tehnyt pari kertaa kotona yksinkertaisen mutta hyvän käsitreenin. Tämä kestää vain 10 minuuttia ja on juuri niin rankka kuin itse päätät. Tein itse niin, että merkkasin tukkimiehenkirjanpidolla aina viivan, kun yksi kierros oli tehty. Ensimmäisellä treenikerralla sain tehtyä kuusi kierrosta. Toisella haastoin itseäni hiukan enemmän ja pääsin yhdeksään kierrokseen. Tarvitset leuanvetotangon ja käsipainot. Käytin itse ensin 3 kg käsipainoja, mutta vaihdoin jossain vaiheessa 1,5 kg painoihin.

Lämmittele ensin haluamallasi tavalla. Sen jälkeen laita puhelimesta ajastin tai sekuntikello 10 minuutin päähän. Ja ala tekemään tällaista kiertoa. 

  1. 1 leuanveto (jos et jaksa, hyppää ja laskeudu hitaasti alas)
  2. 5 tavallista punnerrusta
  3. 10 ojentajadippiä jalat maassa, kädet vaikka sohvapöydällä
  4. 15 pystypunnerrusta käsipainoilla

Ja näitä liikkeitä siis toistetaan, kunnes kello armahtaa. Saa tehdä aika kovalla temmolla jos haluaa päästä yheksään kertaan ja voin luvata että syke nousee myös. Antoisia treenejä!

Here’s a quick but effectice workout for toned arms, that you can do at home. Warm up first and set timer for 10 minutes. Then repeat these exercises for as long as the timer rings. Challenge yourself! First time I did 6 rounds, but next time I was able to do 9.

  1. 1 Pull up
  2. 5 Push ups
  3. 10 Tricep dips (hands on a bench, legs on the ground)
  4. 15 Shoulder press with dumbbells (I used first 3 kg, and then changed to 1,5 kg)

Enjoy the workout!

Kommentit (22)
  1. Ollos hyvä! 🙂 hyvä että meni perille!

  2. Mietin juoksulenkin jälkeen, että millaisen pikkukuntopiirin voisin tehdä ja sitten muistin tämän postauksen! Oli kyllä todella tehokas treeni:) Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *