TRAINING MOTIVATION

En meinannut pysyä housuissani, kun kuulin muutama viikko sitten, että pääsen mukaan Fressin ja Treenipäivän treenipäiväjengiin. Kyseessä on siis 10 hengen porukka, joka treenaa yhdessä kuntotestitapahtumaan nimeltä treenipäivä,  joka pidetään narinkkatorilla 12.9.. Tapasimme viime viikolla ensimmäistä kertaa koko porukalla, mutta valitettavasti flunssan takia en päässyt vielä osallistumaan alkutesteihin. Silloin nimittäin pidettiin lihaskuntotestit, sekä Cooperin testi. Yhteisten treenien lisäksi saamme kaksi personal trainer-tapaamista, jossa katsomme omiin tarpeisiimme soveltuvan ohjelman. Kaiken kukkuraksi saamme treenata koko kesän Fressillä myös itsenäisesti niin paljon kun haluamme. Olen siis ollut niin täpinöissäni tästä, että sitä on vaikea edes kuvailla. 

Tänään minulla oli ensimmäinen tapaaminen ja täytyy myöntää, että se hiukan jännitti. Olen ollut kerran aikaisemmin pt:llä ja silloin jäi kyllä melkoisen huono maku suuhun. Tiedän, että tuolta löytyy tänä päivänä jos jonkinlaista hiihtäjää personal trainer -tittelillä. Jännitykseni oli kuitenkin turhaa ja Kiira tuntui oikein ammattiatitoiselta. Alkuun teimme kehonkoostumusmittauksen ja lukemat olivat kaikinpuolin normaalit. Kuitenkin lihasmassaa haluaisin saada reippaasti lisää. Tärkeimpänä omana tavoitteena tässä treenipäiväjengissä olisi löytää se kadossa oleva motivaatio säännölliseen treenaamiseen ja sen myötä myös se liikunnan ilo. Haluan myös oppia oikeat tekniikat sellaisiin liikkeisiin, jotka treenavat useampaa lihasta samaan aikaan (esim. maastaveto). Seuraava tapaaminen on jo ensi viikolla ja silloin alkaa myös porukkamme yhteiset treenit. 

Täälläkin varmasti myös lisää treenijuttuja nyt kun pääsen taas kunnolla urheilun makuun! 

Kommentit (9)
  1. Kerro ihmeessä tästä lisää ja miten kadotetun treenimotivaation metsästys edistyy! 🙂
    Täällä vähän sama homma… joskus treenasin tosi paljon ja säännöllisesti, mutta nyt erityisesti viimeisen puolen vuoden aikana treenimotivaatio on kadonnut teille tietämättömille. Pieni (ja välillä suurempikin) kutina on takaraivossa, että haluaisin treenata taas kunnolla. Mutta vielä uupuu se viiminen potku takalistolle.

    Ei kai muuta kuin: JUST DO IT! (ootko nähnyt Shia LaBeoufin motivaatiopuheen?! :’D https://www.youtube.com/watch?v=nuHfVn_cfHU )

  2. Hei mistä nuo ihanat lenkkarit on ostettu? 🙂

    1. Heips Ne on Puman 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *