Travel without travelling

knorr1.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Knorr

 

Nyt kun olen palannut kotiin pitkältä reissulta, tuntuu joka toisen tuttavan kysymys olevan ”joko on uusi reissu suunnitteilla?”. Yleensä tässä kohtaa on jo montakin matkaa mielessä, mutta tällä kertaa ei. Olen varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni sellaisessa tilanteessa, jossa en jatkuvasti hingu ulkomaille. Oletettavasti se kaukokaipuu kuitenkin jossain vaiheessa iskee, mutta sitä voi lievittää muillakin tavoilla, kuin bookkaamalla samantien lennot mahdollisimman kauas Suomesta. Esimerkiksi kokkailemalla tuttuja ruokia maailman toiselta puolen. 

Rakastan nimittäin matkustellessa sitä, että pääsee maistelemaan täysin uudenlaista makumaailmaa. Joskus uutta makupalettia on kuitenkin todella vaikea luoda kotioloissa. Muistan, kuinka aikoinaan raahasin Marokon reissulta puoli matkalaukullista erilaisia mausteita, jotta oppisin tekemään taginea. Lopputulos oli kuitenkin se, ettei minulla ollut enää kotiin palatessani mitään hajua, mikä mauste oli mikä, enkä oppinut koskaan käyttämään niitä ruoanlaitossa. Lopulta jouduin heittämään koko setin roskiin ja tyytyä siihen, ettei meidän keittiössä taginea synny. 

Nyt Knorrilla on kuitenkin hauska uusi Maailman maut -tuotesarja, jossa mausteet eri maiden ruokiin löytyy pakkauksesta juuri oikeissa suhteissa. Pääsin itse testaamaan meksikolaiset enchiladat, ja niistä tuli kyllä todella hyviä. Sellaisia, joita tarjoisin mielelläni myös vieraille. Lempparini annoksessa oli Creme fraicheen tehty dippi. Täytyy varmaan kokeilla muitakin maita vielä, sillä esimerkiksi intialainen ruoka on sellaista, jota en ole vielä koskaan onnistunut tekemään itse. Tällä tavalla ei kuitenkaan oikein voi epäonnistua.

Lue lisää täältä.

A perfect way to ease your travel fever is to cook something from a foreign country. I made these delicious Mexican enchiladas the other day.

knorr2.jpg

knorr6-3.jpg

knorr2-3.jpg

knorr2-4.jpg

knorr3.jpg

knorr4.jpg

knorr6.jpg

knorr6-2.jpg

knorr5-2.jpg

 

 

Kommentit (1)
  1. Kiitti vinkistä! Hyvä, ettei sinulla ole enää pahempaa matkakuumetta – tartutit sen nimittäin tänne!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *