Treeneistä sluibaamista

DSC_9654-2.jpg

Talvella alkanut hyvä treenitahti on kokenut vähän kolhuja viimeaikoina. Ensin pakkaa sekoitti reissut ja sen jälkeen todella täysi kalenteri. Tiedän, että urheilu pitäisi priorisoida muiden tapahtumien kanssa ihan yhtä tärkeiksi, mutta välillä se on vaikeampaa. Tuntuu, että joka päivä tavallisen käsilaukun lisäksi mukana raahautuu iso kangaskassi täynnä tavaraa, ja jos tähän pitäisi vielä lisäksi mahduttaa treenikamat, suihkukamat ja meikit jne. alkaa tarvita jo melkoisen kassin.

Treenit kulkevat minulla aina käsi kädessä myös muun terveellisyyden kanssa, sillä varmistan aina että saan hyvin ravintoa ja nukun vähintään kahdeksan tuntia, jotta treeni ei menisi ”hukkaan”. Ilman urheilua muukin paletti alkaa hajoilla, kun syöminen unohtuu ja unentarvettakaan ei muista priorisoida muiden asioiden edelle.

Olen kuitenkin pyöräillyt joka paikkaan säässä kuin säässä. Jätin tietoisesti matkakortin latamaatta toukokuun lopussa, kun hankin oikeuden Alepa-fillariin. Hyötyliikuntaa tulee pyöräilyn ansiosta harrastettua yleensä vähintään 1,5-2 tuntia päivässä. En siis varsinaisesti ole jämähtänyt sohvan pohjalle, mutta tietynlainen treeni puuttuu täysin.

Vaikka urheilun jälkeistä euforiaa on ikävä, enemmän kuitenkin kaipaan sitä henkisen puolen tsemppiä, joka TFW:ltä tarttuu jokaikisistä treeneistä mukaan. Huomaan päivittäisissä asioissa, kuinka oma ajatusmaailma on taantunut taas hiukan negatiivisemmaksi, pessimistisemmäksi ja aremmaksi. TFW:ltä lähtiessä olo on nimittäin aina todella rohkea, vahva, optimistinen ja voittamaton. Sillä asenteella on paljon mukavampi elää sitä salin ulkopuolistakin elämää. 

Nyt otan kyllä kalenterin auki ja kirjaan ylös treenipäivät!

Onko muita, keillä treenitahti kokee aina kolauksen kesällä?

DSC_9650.jpg

Pictures: Vilma Peltonen /edit: me

Kommentit (3)
 1. Faijahommia
  30.6.2017, 11:03

  Skidin tulon myötä on jäänyt ns systemaattisuus treeneistä, koska ei voi itse päättää koska voi treenata 😀

  Välillä olen ollut treenikamat päällä parikin tuntia kotona ja odottanut, josko mahakivut loppuisi. Tosin hauikset on kasvanut kaikesta vauvan kiikkaamisesta ja heiluttamisesta 😀

  Älä ole Elbert ankara itsellesi. Elämästä pitää nauttia, vaikka ei kerkeisi treenaamaan. 🙂

   

  https://faijahommia.fi/

  1. No mut hei haukat on tärkeimmät ;D Ja joo, Elbert ottaa iisisti nyt kesällä! 

   1. Faijahommia
    1.7.2017, 08:52

    No oot kyllä aivan oikeessa tosta! 😀

     

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *