Treenihaaste vol. 3

Olen monena keväänä tehnyt blogissani erilaisia treenihaasteita, jossa pyrin innostamaan teitäkin tekemään pieniä treenejä viikoittain. Valitettavasti monet videot ja kuvat ovat hävinneet blogimuuttojen seurauksena vuosien varrella, joten ajattelin että nyt olisi hyvä aika toteuttaa uusi haaste. Aiemmin on keskitytty yhteen lihasryhmään, mutta tällä kertaa ajattelin tehdä treenit sellaisiksi, että ne voivat olla ainoita liikuntamuotoja, joita viikon aikana tekee. Kyseessä on siis aiempia monipuolisempi haaste. 

 

Pyrin rakentamaan treenit niin, että ne voi tehdä missä tahansa, ilman että niihin tarvitsee sen kummempia välineitä. Treenini ovat yleensä hyvin lyhyitä, mutta tehokkaita. Tämä siis sopii hyvin sellaisillekin liikkujille, jotka eivät halua käyttää kamalasti aikaa urheilusuorituksiin. Ajattelin tehdä treenit niin, että joka sunnuntai julkaisen seuraavan viikon treenin, ja sitä saa sitten kukin toteuttaa joko kerran päivässä tai vaikkapa vain kaksi kertaa viikossa. 

 

Miltäs kuulostaa? Ketkä kaikki on mukana? Ja onko toiveita treenien suhteen? Nyt saa vapaasti ehdottaa. 

There has been a workout challenge in my blog almost every spring, where I have published different workouts every week that could be done at home. This year I decided, that I wouldn't concentrate in one specific muscle group. I will create the workouts for the whole body, so if you want, that could be the only workout you do during the week. Every one of them is possible to do from home, so you won't need a gym membership to complete the challenge. 

Kommentit

Sofiammla

Iha huippu juttu et teet tälläsen!:) mukana siis ollaan! Olis kiva jos joskus tekisit postauksen hyvistä venyttelyliikkeistä, sillä itellä aina venyttelyt jää vähemmälle (huomaa varsinki seuraavana päivän)... 

Elisa Lepistö

Mulla on ihan sama homma! :D Jotenkin venyttely on niin tylsää, vaikka se onkin tosi tärkeää! Mutta laitan tämän korvan taakse! 

Odotan innolla ja messissä! Kotona tehtävät kokovartalotreenit kiinnostaisi ja esim. lenkillä tehtävät lihaskuntopiirit yms :)

Elisa Lepistö

Jee! Just jotain tuon suuntaista olin ajatellut :) Kiva kun oot mukana!

ElizabethRinne

Moikka ja tervetuloa Lilyyn :-) Oon sun blogia aina silloin tällöin käynyt kahtomassa mutta täällä Lilyssä tulee varmasti seurailtua tiheämmin eli kiitos inspiroivasta blogistasi! :-) 

Ja ehrottomasti mukana ja innolla! Täälläkin olisi tilausta kotitreeneille (eritoten oman kehon painolla) :-)

Elisa Lepistö

Kiitos Elizabeth! Ja mahtavaa, ajattelinkin että tällä kertaa en ota mitään painoja tai kuntosalilaitteita mukaan, vaan teen treenit niin että ihan kuka tahansa voi niitä toteuttaa, vaikkei olisi mitään välineitä kotona :) 

emiliaidamaria (Ei varmistettu) http://cosmopolitan.fi/blogi/happy_vibes_and_good_thoughts

Jee, huippua, tulee ihan superhyvään saumaan! Täällä kaks reppureissulaista jää innolla oottelemaan treenejä! :)

Ihanan freesi tämä uusi blogipohja, banneri on varsinkin tosi kiva!!

Elisa Lepistö

Kiitos paljon! Oon niiiiin innoissani tästä uudesta raikkaasta blogipohjasta :) ja jeee, ensi sunnuntaina eka treeni. Ihanaa reissun jatkoa! :)

Hemppe (Ei varmistettu)

Ihan huippuidea, ehdottomasti oon mukana ! :)

SHaidi (Ei varmistettu)

Mukana ollaan! Olen malttamattomana odottanut treenihaastetta! Jes tästä se lähtee! :)

Elisa Lepistö

Mahtavaa! Ens viikolla starttaa ! :)

Kommentoi