Treenihaaste vol. 3

DSC_8333 copy copy.jpg

Olen monena keväänä tehnyt blogissani erilaisia treenihaasteita, jossa pyrin innostamaan teitäkin tekemään pieniä treenejä viikoittain. Valitettavasti monet videot ja kuvat ovat hävinneet blogimuuttojen seurauksena vuosien varrella, joten ajattelin että nyt olisi hyvä aika toteuttaa uusi haaste. Aiemmin on keskitytty yhteen lihasryhmään, mutta tällä kertaa ajattelin tehdä treenit sellaisiksi, että ne voivat olla ainoita liikuntamuotoja, joita viikon aikana tekee. Kyseessä on siis aiempia monipuolisempi haaste. 

 

Pyrin rakentamaan treenit niin, että ne voi tehdä missä tahansa, ilman että niihin tarvitsee sen kummempia välineitä. Treenini ovat yleensä hyvin lyhyitä, mutta tehokkaita. Tämä siis sopii hyvin sellaisillekin liikkujille, jotka eivät halua käyttää kamalasti aikaa urheilusuorituksiin. Ajattelin tehdä treenit niin, että joka sunnuntai julkaisen seuraavan viikon treenin, ja sitä saa sitten kukin toteuttaa joko kerran päivässä tai vaikkapa vain kaksi kertaa viikossa. 

 

Miltäs kuulostaa? Ketkä kaikki on mukana? Ja onko toiveita treenien suhteen? Nyt saa vapaasti ehdottaa. 

There has been a workout challenge in my blog almost every spring, where I have published different workouts every week that could be done at home. This year I decided, that I wouldn’t concentrate in one specific muscle group. I will create the workouts for the whole body, so if you want, that could be the only workout you do during the week. Every one of them is possible to do from home, so you won’t need a gym membership to complete the challenge. 

Kommentit (14)
  1. Mukana ollaan! Olen malttamattomana odottanut treenihaastetta! Jes tästä se lähtee! 🙂

    1. Mahtavaa! Ens viikolla starttaa ! 🙂

  2. Ihan huippuidea, ehdottomasti oon mukana ! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *