Treenipäiväkirja?

Hei, kyselitte silloin sitä saliohjelmaa, kun alottelin nelijakoista. Olen kuitenkin huomannut, ettei se sovi minulle! Jos en pääsekään neljää kertaa viikossa salille, alan stressata siitä.

Päätinkin eilen, että muuntelen siitä kolmijakoisen ohjelman itselleni. Lisäsin mukaan myös joitain omia lemppariliikkeitä. En aio tätäkään tehdä orjallisesti, mutta se on hyvä ohjenuora salitreeniin. Jos jonain päivänä on hurjasti energiaa, saatan jatkaa treeniä lisäliikkeillä.

Pidän edelleen salivihkoa mukana, joihin kirjoitan painot, joilla olen tehnyt. Teen myös pistemerkinnän jokaisen painon perään. 1 piste tarkoittaa sitä, että painoja voi seuraavalla kerralla nostaa, 2 pistettä tarkoittaa sitä, että määrä oli sopivan haastava ja 3 pistettä tarkoittaa sitä, ettei viimeisiä toistoja pystynyt tekemään tai että tekniikka kärsi. Tällä tavalla tiedän seuraavalla kerralla, millä painoilla kannattaa kutakin liikettä tehdä. Näen myös oman kehitykseni helposti.

Kyselisinkin nyt, kiinnostaako teitä sellaiset postaukset, missä kerron näitä tekemiäni treenejä? En ole mikään PT ja henkilökohtaisten saliohjelmien teon jätän heille. :)

Kommentit

Niina (Ei varmistettu)

Kyllä olisi kiva nähdä niitä yksityiskohtaisempia treenipostauksiakin välillä. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Okei, ehkä kirjoittelen niitäkin sitten :)

Baniina (Ei varmistettu)

Hei, hyvä vinkki! Mäkin voisin alkaa kantaa vihkoa mukana, jotta näkee painot ja kehityksen kätevästi! Joskus saa vähän säätää painojen kanssa, kun ei muista minkä kokoisilla viime kerralla treenasin :D

Elisa (Ei varmistettu)

Joo kannatan! Mulla on ainakin niin kultakalan muisti etten ikinä muista millä painoilla oon tehnyt ja siihen kokeiluun menee ihan turhaa aikaa :D ja sitten voi kuvitella kehittyneensä kun ei oikein muista, millä on aiemmin tehnyt.

Ankkuli (Ei varmistettu)

Ehdottomasti jakoon treeniohjelmasi! Pitääkin tota pisteytystä ruveta kokeilemaan, tai koko vihkon mukana raahaamista.. Jotenki tulee nii uuvotti olo rustailla tekemisiään, mutta ei ne painot+toistomäärät muuten mieleen jää :D

Elisa (Ei varmistettu)

Ehkä pari ekaa kertaa on hölmö olo, mutta siihen tottuu! Mun salilla joka toisella on joku vihko mukana, joten en pidä sitä edes outona enää :D

wilma (Ei varmistettu)

yksityiskohtaisempaa treenipäiväkirjaa kyllä!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Jees :) Minäpä kirjoitan!

Jenna (Ei varmistettu)

Mä tykkäisin ainakin tietää, mielenkiintosta lueskella aina toisten treeneistä, niin voi saada vinkkejä helposti myös omaan touhuiluun!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla! Laitan loputkin ohjelmasta loppuviikosta :)

Kommentoi