TURISTINA

Olen viime päivät näyttänyt vähän paikkoja isälleni ja äitipuolelleni, jotka ovat täällä lomalla. On tullut tehtyä paljon enemmän asioita, kuin normaalina arkena täällä. Perjantaina kävimme kiertelemässä Sohossa shoppailemassa ja illalla katsomassa Terra Bluesissa muutaman blues-keikan. Lauantaina pyörimme finanssialueella ja otimme ilmaisen lautan Staten Islandille. Illalla olimme katsomassa Broadwaylla musikaalin, nimeltä  A Gentleman’s guide to love and murder, joka oli muuten todella hyvä. 

Puhelimeen saa sellaisen sovelluksen, kuin Today TIX, jota kautta voi ostaa todella edullisia Broadway-lippuja. Aloin heti katsella uutta musikaalia, sillä aika täällä alkaa käymään vähiin. Onko jollain suositella jotain erityisen hyvää? The Book of Mormon, joka on South Parkin tekijöiltä, kiinnostaisi kovasti. Näytökset ovat kuitenkin niin loppuunmyytyjä, ettei halpoja lippuja ole saatavilla. Myös Les Miserables kiinnostelee, mutta toisaalta olen nähnyt sen niin monta kertaa, että voisi olla kiva nähdä joku muu. 

Kivaa sunnuntai-iltaa! 

Kommentit (7)
  1. Book of Mormonin näin Lontoossa ja musikaaleja yleensä vihaavana ihmisenä voin sanoa, etten ole ikinä elämässäni nauranut millekään elokuvalle, kirjalle, TV sarjalle jne. niin paljon! Maailman parasta viihdettä.

  2. Kiitos kaikille ehdotuksista! 🙂 Toi lion king kyllä kiinnostelee, mutta sinnekin on ollut aika hintavia lippuja. Ja toi rap-musikaali pitää ehdottomasti tsekata!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *