Ulkotreenikausi auki!

En ole todellakaan mikään aamutreenaaja. Vaikka pidän ajatuksesta, että päivän treenit saisi hoidettua ennen työpäivän alkua, ei se kuitenkaan koskaan todellisuudessa onnistu minulta. Välillä työn puolesta tulee kuitenkin tehtyä treenijuttuja, kuten eilen. Kun kello soi ja raahauduin aamubussiin, olin vielä melko huonolla tuulella. 

Kuitenkin hypätessäni Hernesaaren rannassa ulos bussista, alkoi olo jo piristymään. Meillä oli Röhnischin järjestämä treeniaamu Löylyssä Nanna Karalahden vetämänä. Juostiin rannassa spurtteja, kyykkäiltiin, hypittiin ja hölkkäiltiin. Pienen endorfiiniryöpyn jälkeen meinasin jo siirtyä täysin aamutreenaajaksi. Suurta osaa näytteli myös tuo ilma, joka paikoittain tuntui ihan kesältä. 

Aamiaisen jälkeen päätimme Saran kanssa vielä pulahtaa mereen. Siitä on vain pari kuukautta kun viimeksi kävimme samassa paikassa "uimassa", mutta nyt oli ihan eri fiilis. Auringossa oli paikoittain jopa ihan lämmin. Kohta alan toivottelemaan hyvää kesää! 

Pictures of me: Sara Vanninen

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) Http://faijahommia.fi

Hyvä Elmeri!

Tänään olisi vähän eri fiilis juosta lumen ja loskan keskellä :D
Http://faijahommia.fi

Elisa Lepistö

Siis mähän en ollut avannut vielä sälekaihtimia ennen tätä kommenttia :DD ja ihmettelin et onks tää joku vitsi. Mut apua!

Hyvää kesää!! :D

Elisa Lepistö

Kiitos! :) oli kyllä kauniit puitteet :)

Kommentoi