UNELMATALOLLA

Vuokrasimme asunnon Airbnb:n kautta täältä San Juan Del Surista. Tällä kertaa kävi niin, ettei netistä löytyneet kuvat olleet tehneet lainkaan oikeutta paikalle. Kun taksi ajoi korkealle vuorelle ja kiipesimme rappuset ylös talolle, oli edessä avautuva näkymä jotain ihan käsittämätöntä. 

Kuvistakaan ei oikein välity se, kuinka henkeäselpaava paikka on. Asunto on ihan täydellinen kahdelle pariskunnalle. Kummallakin on omat kylpyhuoneet makuuhuonesta ja pääsy terassille. Sen lisäksi on suuri olohuone ja avokeittiö. 

Kävimme ensimmäisenä iltana markkinoilla ostamassa ison kasan tuoreita hedelmiä ja aamupalatarvikkeita. Kun on ollut taas viikon verran hotellissa, oli ihan luksusta saada itsetehty aamiainen. 

Olisi melkein tehnyt mieli jäädä vain hengailemaan omalle altaalle koko päiväksi, mutta päätimme tehdä retken lähimpään rantaan, jonne lähti polku suoraan talolta. Asuntomme vuokraaja sanoi, ettei rannalle pysty kuitenkaan kävelemään, sillä tiet ovat jyrkkiä ja ylä- sekä alamäkiä on paljon. 

Päätimme kuitenkin uhmata kehoituksia ja ajattelimme, että jos sinne kerran pääsee autollakin, täytyy sinne voida myös kävellä. Nainen oli kuitenkin ihan oikeassa. Kadut olivat ihan uskomattoman jyrkkiä. Keskipäivän helteessä ne tuntuivat vielä jyrkemmiltä. Rantaan päästessä kulku vaikeutui entisestään, sillä jouduimme kiipeilemään kalliota pitkin. 

Parin tunnin vaelluksen jälkeen oli lihakset niin kipeänä, kuin olisi tehnyt jonkun kovemmankin luokan jalkatreenin. Teki ihan hyvääkin tehdä vähän erilaista liikuntaa pitkästä aikaa. Iltapäivä kului kuitenkin altaan reunalla paikkoja lepuutellessa.

Täällä on ollut muutamat viime päivät ihan hurja tuuli. Ulkona ei voi syödä, kun tuuli vie ruoatkin lautaselta. Meidän oli tarkoitus lähteä tänään surffaamaan tuonne kauemmalle rannalle, mutta ei tässä tuulessa varmaan uskalla laudan päälle mennä. Saa nähdä, mitä keksitään tälle päivälle!
 

Kommentit (3)
  1. Miten ihanaa, että teillä kävi noin hyväonni tuon asunnon kanssa! 🙂 olen vähän miettinyt, kun houkuttelisi joskus myös koittaa näitä Airbnb vuokra-asuntoja lomaillessa, mutta jotenkin on vähän epäilevä olo, että uskaltaako sitä luottaa ihan kehen vaan, joka kämppäänsä tarjoaa. Puhun kyllä aina, että olen saattanut katsoa liikaa rikossarjoja telkkarista, kun kotona Suomessakin saatan lähes alitajuntaisesti miettiä jollakin vähemmän julkisella paikalla, että miten pakenisin, jos nyt yhtäkkiä jostain tulisi joku joka yrittäisi tehdä minulle jotain ikävää.. :

    1. Suosittelen! Mulla on aina ollut pelkästään hyviä kokemuksia. Kaverilla kerran kävi niin, että kämppä osoittautui huijaukseksi ja sen ansiosta Airbnb korvasi heille hotellimajoituksen ja antoi vielä extrarahaa uuden kämpän etsimiseen. He ottavat siis todella hyvin vastuuta jos jokin ei menekään suunnitelmien mukaan 🙂

      1. Oho! No onpa hyvä tietää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *