UNINSPIRED

Syyskuun toinen päivä. Normaalisti näihin aikoihin täytyn inspiraatiosta, uusista ideoista ja olen täynnä tarmoa. Nyt jostain syystä olen istunut tässä koneen edessä jo kolmatta tuntia, enkä oikein tiedä mistä kirjoittaisin. Ulkona on hiukan harmaa sää ja Stereoissa soi Sarah Blaskon versio Don’t Dream It’s Over-kappaleesta. Se sopii ihan loistavasti tähän hetkeen. 

Tuntuu, että olen uponnut täysin ajatuksiini, mutta silti siitä sekamelskasta on mahdoton nostaa mitään tänne blogin puolelle. Mistään jutusta kun ei sitten kuitenkaan löydy sitä punaista lankaa. 

Ajatukset harhailevat jo tulevassa. Lokakuun alussa on tarkoitus olla jo New Yorkissa ja sitä ennen pitäisi hoidella yhtä sun toista asiaa. Samalla kuitenkin olen jotenkin jumiutunut tähän hetkeen. Ikkunat ja parvekkeen ovi pysyvät itsepintaisesti auki, vaikka viima alkaa olla jo kylmä. 

Suuria muutoksia on joskus vaikea hallita ja tehtävien asioiden köntti saattaa kasvaa liian massiiviseksi. Välillä tällainen päänsisäinen kaaos on hedelmällistä tekstintuottamisen kannalta. Toisinaan se taas osaa lamaannuttaa.

Normaalisti fiilistelisin kirjapinojen kasaamista yöpöydälle, kynttilöiden polttamista ja villasukkien esiinkaivamista. Nyt lähinnä mietin, mihin kynttilät veisi säilöön, mitä kirjoille tehdään tai tarvitsenko villasukkia mukaan?

Monta vuotta bloganneena tähän on kuitenkin jo tottunut. Inspiraatio tulee ja menee aalloissa. Joskus juttuaiheita on niin paljon, ettei niitä meinaa ehtiä kaikkia kirjoittaa ylös. Toisinaan pää lyö taas aivan tyhjää. Jos teillä ihanilla lukijoilla on jotain, mitä haluaisitte blogista lukea, otan todella mielelläni ehdotuksia vastaan. <3

Ja viimeisenä vielä, treenipäivän liput on nyt arvottu ja ne menivät Noora-, Heidi- ja Meliinaida-nimimerkeille. Paikanpäälle voi mennä kuitenkin fiilistelemään ohjelmaa Narinkkatorille 12.9. ilman lippuakin. 

Kommentit (2)
  1. pääsitkö siis töihin nykiin? jääkö poikaystäväsi sitten suomeen?

    1. Heiii, poikaystävä lähtee mukaan! Voisin kirjoittaa tästä ihan oman postauksensa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *