Urbaanin elämän suojaksi

DSC_1080.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Edeltävät talvet olen elellyt melko erilaisissa paikoissa reissujen takia. Viime vuonna näihin aikoihin päiviin kuului kosteaa kuumuutta, aikaisia aamusurffeja ennen työpäivää, tuoretta kasvisruokaa, eksoottisia hedelmiä ja kahdeksalta illalla nukkumaanmenoa. Kroppa ja mieli voivat todella hyvin, sillä elämäntyyli oli todella rentoa. Vaikka työmäärä oli miltei sama, tuntui elämä paljon verkkaisemmalta ja helpommalta. Iho sai hengittää vapaasti koko päivän ilman meikkiä ja koska ilmankosteus piti kuivuuden loitolla. Edes merivesi ei tuntunut kuivattavan kasvoja.

Tänä talvena ympäristö on ollut melkoisen erilainen. Pakkanen, kuivuus, muuttuva sää, kova tuuli ja saasteisempi ilma ovat laittaneet ihoni koetukselle ihan eri tavalla. Ympäristön lisäksi myös elämätyyli on täällä hyvin erilaista. Aina ei tule syötyä niin monipuolista ruokaa, nukkumaanmeno saattaa venyä reippaasti yli puolen yön ja aamulla kello soi silti seitsemältä. Kasvoja peittää joka päivä meikkivoide ja treenatessa myös hiki antaa oman haasteensa ihon hyvinvoinnille. Vaikka rakastan kaupunkielämää, enkä vaihtaisi tätä mihinkään, huomaan sen olevan melko armoton iholleni. 

Varsinkin toimistomme ilmastointi näkyy ja tuntuu ihossa. Kasvojen iho on niin kuiva, että meikki alkaa viimeistään puolen päivän jälkeen näyttää dinosaurukselta. En ole aiempina vuosina huomannut näin dramaattista muutosta ihossani talven aikana. En toisaalta yhtään ihmettele kuivuutta, punoitusta ja kiristystä, kun miettii mitä kaikkea iho joutuu päivän aikana kohtaamaan. 

Lumenen uudet Sisu-tuotteet ovat kuin tehtyjä juuri näihin haasteisiin. Ne kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja auttavat suojaamaan juurikin urbaanin elämän rasitteita ja niiden aiheuttamaa ikääntymistä vastaan. Tuotesarja pitää sisällään hoitavan kosteusvoiteen, suojaavan tehotiivisteen, hoitavan ja suojaavan kasvoöljyn, suojaavan antioksidanttikasvosuihkeen sekä syväpuhdistavan naamion. Tuotteet ovat täydellisiä tasapainottajia kaupunkielämän hektisyydelle jo sisällöltään. Niissä on mukana muun muassa pohjoisen lähdevettä sekä männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita. 

Jo tuoksu vie pois kaupungin stressistä ja kiireestä jonnekin mielikuvitusmatkalle järven rannalle, korkeiden mäntyjen keskelle. Lempituotteeni on kasvosuihke, joka raikastaa kasvoja ja tuoksu rauhoittaa ihanasti kiireen keskellä. Usein kun on koko päivän huidellut kaupungilla, tuntuu että saasteet ovat oikein tarttuneet ihoon. Parin suihkaisun jälkeen olo on kuin uudesti syntyneellä. Seerumi ja kasvoöljy toimivat puolestaan hyvin kosteusvoiteen alla.

Paras hetki päivästä on usein se, kun pääsen kotiintullessa suihkuun, laitan ensin syväpuhdistavan naamion kasvoille, tunnelmavalaistuksen makuuhuoneeseen, kaadan lasiin itsetehtyä jääteetä ja makaan hetken vain paikoillaan ja annan naamion vaikuttaa. Sen jälkeen pesen lämpimällä vedellä naamion pois ja teen loput ihonhoitorutiinit kaikessa rauhassa oikein meditatiivisella hartaudella. Välillä on ihana olla hetki täydessä hiljaisuudessa ja antaa pään järjestellä kaikkea päivän aikana tullutta uutta informaatiota. Toisinaan laitan äänikirjan taustalle pyörimään ja keskityn rauhoittavaan ääneen. Tämä rutiini erottaa loistavasti työn ja vapaa-ajan ja vie samalla mielen kauas keskustan hälinästä ja kiireestä.

DSC_1100.jpg

DSC_1088.jpg

lumene1.jpg

DSC_1112.jpg

DSC_1120.jpg

lumenesisu.jpg

DSC_1124.jpg

DSC_1078.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Sandi Österlund
    21.2.2017, 08:10

    tämä kyseinen Lumenen brändiuudistuksen myötä tupsahtanut Sisu -sarja on minullakin niin toivottu,jotenkin että saisin sen näin vielä tänä talvena käyttööni, mutta vähän tuo hinta hirvittää ao.sarjassa, kun haluaisin kattavasti kaikki sarjan tuotteet, niin laajalta Sisua on suitsutettu blogeissa. Tähän postaukseen on vaikea lisätä mitään uutta kun ei ole vielä päässyt tuotteiden kimppuun, kiitos siitä, mutta uskon itselläni kun on kuiva sekaiho, atooppisuuteen taipuvana, että sarja on just passeli napakymppi elvyttämään saasteiden ja kuivan ilman plus pohjolan erityistarpeet ihonhoidossa neutralisoiden niiden vaikutuksen. Talvisarjaksi enemmän miellän tämän toki muutenkin jos on sopiva niin voisi jokaviikko perjantaisen minispan yhteydessä tehdä näillä täydellisen kasvohoidon ja jatkaa seerumin sekä ihoöljynkäyttöä arjessa. Varmastikin hurahtaisin täysillä kun rakastan eritoten puita ja vaikkapa sienimetsään päästyäni olen puunhalaajaihminen,hah!

  2. Voi kumpa jostain tupsahtaisi tuota sisua 🙂 Kaipaan niin iholle ja itselle :)) Kiitos kivasta postauksesta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *