Uusi ilme sisustustauluilla

DSC_1029.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Olenkin tämän talven aikana puhunut siitä, kuinka kotiin on kaivannut pientä muutosta. Mikäpä parempi tapa saada vanhaan sisustukseen vähän eloa, kuin sisustustaulut. Tutustuin julisteita ja kehyksiä myyvään nettikauppaan Desenioon vasta tänä talvena ensimmäistä kertaa, mutta ihastuin tarjontaan välittömästi. Tarjolla on upeita valkokuvia aina seesteisistä luontomaisemista dramaattisiin mustavalkokuviin, sekä kauniita graafisia printtijulisteita.

Surffailin sivuilla valehtelematta varmaan kolme tuntia, kun ihastuin niin moneen eri tauluun etten osannut enää päättää oikeaa yhdistelmää. Päädyin lopulta kolmeen eri kuvaan, joista tämä Serene-niminen naisen kasvokuva on ehdoton lemppari. Desenion sivuilla on myös hauska Perfect Pair -osio ja inspiraatiosivu, joissa on yhdistelty luovasti erilaisia tauluja keskenään.  Loppujen lopuksi tilasin kolme julistetta ja päätin vasta ne saatuani päättää, mihin ne ripustan. 

Kokeilin monia eri vaihtoehtoja olohuoneessamme ja löysin monta hyvää erilaista variaatiota. Päädyin lopulta ripustamaan suuret taulut vierekkäin pianon päälle ja pienen taulun osaksi tauluseinää, jossa on omia valokuvia, piirroksia ja muotikuvia mustissa kehyksissä. Olen todella tyytyväinen valintoihin ja innoissani myös siitä, että järjestystä vaihtamalla saa taas uutta ilmettä helposti. Haluaisin jossain vaiheessa tehdä sellaisen melkein maahan asti ulottuvan galleriaseinän. Sitä varten pitänee vielä tilata muutama taulu. 

Mutta, nyt olisi kuitenkin jollain teistä mahdollisuus voittaa 100 euron lahjakortti Deseniolle! Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana arvonnassa. Arvon voittajan tämän viikon sunnuntaina 12.2., joten siihen asti on aikaa osallistua. Olen voittajaan yhteydessä 13.2. sähköpostilla.

Mikäli arpaonni ei suosi tällä kertaa, voit hyödyntää alekoodia elisa25 arvonnan päätyttyä 14.-16.2. , jolla saat -25% kaikista julisteista lukuunottamatta yhteistyöjulisteita kuten Kate Moss, Tove Frank ja Foto Factory.

DSC_0911.jpg

DSC_0927.jpg

desenio.jpg

DSC_0932.jpg

DSC_1026.jpg

DSC_0922.jpg

DSC_6838.jpg

DSC_6861.jpg

Kommentit (118)
  1. Oh! Sisustusinspiraatio täydessä vauhdissa näitä kuvia katsellessa. Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *