Uusi kuu, uusi koti!

 

Täällä kirjoittelee juuri aika jetlaginen, mutta onnellinen tyyppi. Saimme tosiaan avaimet uuteen asuntoomme ja remontti aloitettiin samantien. Meillä on pari ihanaa remonttimiestä, sillä emme olisi osanneet tehdä itse juuri mitään ja haluan että hommat saadaan mahdollisimman nopeasti ja hyvin tehtyä. Arvelin ammattimiesten käytön olevan parempi vaihtoehto parisuhteen kannalta :D Saimme nimittäin jo mittoja ottaessamme hyvää käminää aikaiseksi. 

Tässä kuitenkin on nyt lähtötilanne, joskin muutama hylly on jo otettu alas. Tarkoituksena on kuitenkin kaataa tuo olohuoneen ja makuuhuoneen välinen seinä, ja tehdä makuuhuoneesta pienempi. Makkarissa käydään kuitenkin vain nukkumassa, joten mielestäni siihen ei tarvitse niin paljon neliöitä. Kävimme eilen työmaalla ottamassa mitat kaappeja varten. Ihanaa nähdä, kuinka oma visio alkaa tästä pikkuhiljaa konkretisoitua. 

Olen tällä hetkellä niin fiiliksissä, etten meinaisi yhtään pystyä keskittyä muuhun kuin asuntoasioihin. Eniten olen innoissani tuosta valon määrästä. Nykyisessä asunnossamme kun ei ole valoa aurinkoisimmallakaan kelillä. Se on ollut hyvä viileyden kannalta, mutta kaikilta muin osin melko tympeää. Nyt saa siis vihdoin nauttia luonnonvalosta.

Huomaa muuten todella selvästi valon lisääntymisen tähän aikaan vuodesta. En meinaa uskoa että vielä viideltäkin on ihan valoisaa. Parasta!

Ihanaa pakkasviikonloppua!

 

Kommentit

Millie's
Randomilla

Näyttääpä kivalta kämpältä. Rempan myötä siitä tulee upea! :) Ja onnea uuteen kotiin jos en vielä ole kerennyt sanomaan.

www.randomilla.com

Elisa Lepistö

Kiiitos! Ollaan kyllä ihan sairaan innoissamme <3 

Tiiia (Ei varmistettu)

Noi tiiliseinät!! Ihanat!

Elisa Lepistö

Eikö ookkin! Niihin me rakastuttiin heti <3

Tasaraita

Oii, rakastuin heti tuohon vanhaan lattiaan ja noihin tiiliseiniin!
Tuleeko tuohon olohuoneen ja makuuhuoneen oviaukkoon pariovet? Nyt sain jotenkin sellaisen kuvan, että siinä olisi ollut pariovet kun oviaukko näytti niin isolta. Pariovet on kyllä ihanat. Ihana vanhan talon tunnelma muutenkin. Minkä tyylinen keittiö teille tulee?

Elisa Lepistö

Joo siinä oli pariovet, mutta nyt tehdään sellanen lasiseinä tuplaovilla, eli makkariin ei tule omaa ikkunaa ollenkaan ja olkkariin puolestaan kaksi. Keittiöstä tulee luultavasti mattamusta, saarekkeella ja ilman yläkaappeja. Voin esitellä paremmin kun nähdään ensi viikolla piirustukset! 

Miss T (Ei varmistettu)

Iiiihana! Tästä tulee teidän tyylillä niiiiiiin hieno, oon aivan varma! Love it! Meillä parin kuukauden päästä samat jutut - tosin myös uudessa maassa :)! Jee ja iiks! Ja tunnistun niiiin itseni tuosta "remontti aloitetaan heti, palkataan ammattilaiset välttääkseen parisuhdekäminät" :D. Niin tiedän ton :D! Meillä samat suunnitelmat! Tsemppiä ja onnea, tästä tulee uupeeeaa!

Elisa Lepistö

Oooo, onnea teillekin uuteen kotiin!! Ja remonttiin! <3

ElizabethRinne

Voi vitsit, onpa ihana tunnelma ja aivan ihanat nuo tiiliseinät! <3 Tulee varmasti NIIIIIN upea! Can't wait to read more!

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Elisa Lepistö

Kiitos! <3 Mäkään en malttais enää oottaa :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Ai että.. Tästä tulee niin ihana! <3

Elisa Lepistö

Niin uskon minäkin! <3 Ja ah, oon lähiaikoina selannut sun blogia läpi ja inspiroitunut kaikista sisustusasioista niin paljon!! 

Johannnaa (Ei varmistettu)

Niin ihanan näköistä jo nyt, niin entäs sitten kun reippaasti etenee ja valmistuu!!! &lt;3

Ihana myös toi tägi :DD

Johannnaa (Ei varmistettu)

Siis remppa eikä reippaasti.. Autocorrect xd

Elisa Lepistö

Toivottavasti etenee myös reippaasti :D <3

Hha (Ei varmistettu)

Hassu, mä olen asunut sun uudessa asunnossa 4 vuotta sitten :D rakastin asua tuolla!

Elisa Lepistö

Eikä! Mä luulin että edelliset asukkaat oli asuneet siinä jotain 10 vuotta. Mutta aika hauska sattuma :D

Hha (Ei varmistettu)

Joo pari vuotta vuokrasivat sitä, ennenkuin muuttivat itse takas. Muuten ei olis raaskinut lähteäkään! Onnea uuteen kotiin js remppaan :)

Elisa Lepistö

Uskon! Maailma on kyllä pieni!! Ja kiitos paljon <3

Hemppe (Ei varmistettu)

Aivan ihanat nuo tiiliseinät ja -palkit, hurjasti vielä onnea asunnosta ja tsemppiä remppaamiseen! Oma asuntokuume tässä myös kasvaa, mutta innolla odotan lopputulosta ja asuntopostauksia siitä huolimatta. :D

Elisa Lepistö

Kiitos!! Ja joo uskon että kuume kasvaa kämppäjuttuja lukiessa :D soriii!

Kommentoi