Uusi kuu, uusi koti!

DSC_4553.jpg

 

Täällä kirjoittelee juuri aika jetlaginen, mutta onnellinen tyyppi. Saimme tosiaan avaimet uuteen asuntoomme ja remontti aloitettiin samantien. Meillä on pari ihanaa remonttimiestä, sillä emme olisi osanneet tehdä itse juuri mitään ja haluan että hommat saadaan mahdollisimman nopeasti ja hyvin tehtyä. Arvelin ammattimiesten käytön olevan parempi vaihtoehto parisuhteen kannalta 😀 Saimme nimittäin jo mittoja ottaessamme hyvää käminää aikaiseksi. 

Tässä kuitenkin on nyt lähtötilanne, joskin muutama hylly on jo otettu alas. Tarkoituksena on kuitenkin kaataa tuo olohuoneen ja makuuhuoneen välinen seinä, ja tehdä makuuhuoneesta pienempi. Makkarissa käydään kuitenkin vain nukkumassa, joten mielestäni siihen ei tarvitse niin paljon neliöitä. Kävimme eilen työmaalla ottamassa mitat kaappeja varten. Ihanaa nähdä, kuinka oma visio alkaa tästä pikkuhiljaa konkretisoitua. 

Olen tällä hetkellä niin fiiliksissä, etten meinaisi yhtään pystyä keskittyä muuhun kuin asuntoasioihin. Eniten olen innoissani tuosta valon määrästä. Nykyisessä asunnossamme kun ei ole valoa aurinkoisimmallakaan kelillä. Se on ollut hyvä viileyden kannalta, mutta kaikilta muin osin melko tympeää. Nyt saa siis vihdoin nauttia luonnonvalosta.

Huomaa muuten todella selvästi valon lisääntymisen tähän aikaan vuodesta. En meinaa uskoa että vielä viideltäkin on ihan valoisaa. Parasta!

Ihanaa pakkasviikonloppua!

DSC_4578.jpg

DSC_4576.jpg

DSC_4586.jpg

DSC_4581.jpg

DSC_4552.jpg

DSC_4574.jpg

 

Kommentit (21)
 1. Aivan ihanat nuo tiiliseinät ja -palkit, hurjasti vielä onnea asunnosta ja tsemppiä remppaamiseen! Oma asuntokuume tässä myös kasvaa, mutta innolla odotan lopputulosta ja asuntopostauksia siitä huolimatta. 😀

  1. Kiitos!! Ja joo uskon että kuume kasvaa kämppäjuttuja lukiessa 😀 soriii!

 2. Hassu, mä olen asunut sun uudessa asunnossa 4 vuotta sitten 😀 rakastin asua tuolla!

  1. Eikä! Mä luulin että edelliset asukkaat oli asuneet siinä jotain 10 vuotta. Mutta aika hauska sattuma 😀

   1. Joo pari vuotta vuokrasivat sitä, ennenkuin muuttivat itse takas. Muuten ei olis raaskinut lähteäkään! Onnea uuteen kotiin js remppaan 🙂

    1. Uskon! Maailma on kyllä pieni!! Ja kiitos paljon <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *