Vaasan kaura

*Postaus toteuttu yhteistyössä VAASAN kanssa

Olen kertonut jo aiemminkin, että leipä kuuluu jokapäiväiseen ruokavaliooni. Nykyään kaiken karppivillityksen keskellä monet ovat sen laittaneet pannaan, mutta itse en siitä luovu. Vannon normaalisti ruisleivän nimeen, mutta nyt sain yhteistyön tiimoilta Vaasan kaurasydämiä testattavaksi. Kauraleipäähän suositellaan muutenkin monille, ketkä kärsivät vatsaongelmista. Näitä Vaasan uutuusleipiä suositellaan nyt myös kolesterolin alentamiseen. 

"Kun syöt VAASAN Kaurasydän -leipää säännöllisesti 3 viipaletta (= 1½ palaa) päivässä, huono LDL-kolesteroli voi alentua 3-5 %*, ja vaikutus on nähtävissä jo 2–3 viikon käytön jälkeen."Mauista löytyy Omena&Mysli, sekä porkkanaleipä, jotka kuulostavat varsin herkullisilta. Maistoin itse tuota tuoteperheen tavallisinta leipää, eli ihan normaalia kauraleipää. Minulle ruoassa tärkeintä on aina maku ja hyvältähän se maistui. Mukavaa vaihtelua siihen ainaiseen ruisleipään. Paahdettuani leivän, siitä tuli mieleen sellainen teeleipä, jota teimme kotona itse silloin kun olin pieni. Oli pakko ottaa vielä poikkeuksellisesti yksi viipale teen seuraksi iltapalana. 

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

Bread belongs to my daily food. But I like only to eat wholemeal bread. After eating white bread I don´t feel well ...

www.dressedwithsoul.blogspot.de

Emski (Ei varmistettu)

Oi, näyttää kyllä hyvältä! Pitääpä kokeilla tuota porkkanaa :)

http://iwilldoitemski.blogspot.fi/

Mari (Ei varmistettu)

Tykkään blogistasi todella paljon, ja olen ollut lukija jo pitkään, mutta nyt on pakko hiukan antaa kritiikkiä mainonnasta. Mielestäni hyvin toteutetussa blogimainonnassa ei ole mitään vikaa, mutta viime aikoina blogissasi on tuntunut vilisevän aika paljon yhteistyöpostauksia ja mainontaa ja mielestäni kaikki eivät oikein ole istuneet blogisi tyyliin. Tämä postaus nyt vielä jotenkuten sopii blogisi aihepiiriin, mutta tuollaiset suoraan yrityksen mainosmateriaalista kopioidut markkinointilauseet ei vaan jotenkin yhtään istu sun syvälliseen ja pohdiskelevaan tyyliin. Olin lisäksi jotenkin todella pettynyt, että mainostat blogissasi Pepsiä, en olisi uskonut, että haluat antaa kyseiselle yritykselle näkyvyyttä blogissasi.

Sulla on ollut monia ihan kivojakin yhteistyö/mainospostauksia, esimerkiksi bikinit ja talvilenkkarit istuivat mielestäni ihan hyvin blogiisi. Tällaiset elintarvikemainokset (erityisesti tämä ja Elovena) sen sijaan ovat mielestäni vähän kinkkisempiä, kun jotenkin näistä välittyy se, ettet ole tuotteiden pitkäaikainen ystävä (mikä tekisi suosittelemisesta uskottavampaa), vaan postaat niistä vain siksi, että olet tehnyt yhteistyösopimuksen yritysten kanssa (tai FitFashion on tehnyt, en tiedä miten tämä teillä menee). Toivon, että ainakin saat näistä kampanjoista korvaukseksi muutakin kuin vain yritysten tuotteita, sillä näin suurta bloginäkyvyyttä ei kannata myydä liian halvalla!

Ymmärrän kyllä, että blogin pyörittämisestä haluaa hyötyä rahallisesti, teet niin hyvää työtä, että todellakin ansaitset siitä korvauksen! Kehottaisin kuitenkin hiukan tarkemmin miettimään, mitkä yritykset ja tuotteet sopivat juuri sinun blogiisi. En siis epäile, ettetkö jo harkitsisi millaisiin kamppiksiin lähdet, mutta viimeaikoina on tullut niin paljon erilaisia mainoksia, että ainakin omissa silmissäni blogin uskottavuus kärsii. Ja mielestäni olisi kiva, jos laittaisit kaikki mainontaa/tuotesijoittelua/blogiyhteistyötä sisältävät postaukset tuo yhteistyö-tagin alle, se ehkä hiukan toisi asiaan selkeyttä. Mielestäni esim. Sloggi- ja Pepsi- postaukset kuuluisivat tuohon kategoriaan.

Toivottavasti en ilmaissut itseäni liian kärkkäästi, pidän blogistasi todella paljon! Mielipiteeseeni varmasti vaikuttaa myös se, että blogissasi ei ole ennen ollut näin paljon mainontaa, ja siksi se hiukan pomppaa silmiin. Tiedän että monet FF blogit mainostavat paljon enemmän kuin sinä, mutta mielestäni sinun kannattaa koittaa löytää oma linjasi. Itseäni ainakin sinun blogissasi viehättää juuri aitous ja syvällisyys ja siksi pinnallisiksi jäävät mainokset eivät oikein iske.

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Mari!

Et suinkaan ilmaissut itseäsi liian kärkkäästi. On mukava saada aina palautetta, suuntaan kun toiseen. Varsinkin kun se on noin fiksusti kirjoitettu:) Olen pohtinut näitä asioita lähiaikoina paljon ja toki mietin tarkkaan, mihin yhteistyöjuttuihin lähden mukaan. Usein sisältöyhteistyöjutut saattavat sijoittua kaikki jollekin lyhyelle aikavälille, jolloin tuntuu että niitä on yhtäkkiä kamalan paljon. Olen yrittänyt kuitenkin pitää ne aina sellaisina, jotka sopivat blogini sisältöön. Joudun kieltäytymään suurimmasta osasta yhteistyöehdituksista. Koska ne eivät kuitenkaan ole syy, miksi tätä blogia kirjoitan. Pepsi juttu nyt oli hiukan kimurantti, koska en mielestäni suositellut sitä millään tavalla postauksessa. Kirjoitin henkisestä hyvinvoinnista, josta olimme keskustelemassa koska ajattelin sen sopivan blogini aihepiiriin hyvin. Ymmärrän silti ristiriidan ja kantasi hyvin!

Tuo yhteistyö-tägi todella olisi pitänyt olla kummassakin mainitsemissasi postauksissa ja se on jäänyt huolimattomuussyistä pois. Yritän jatkossa kiinnittää näihin asioihin entistä enemmän huomiota koska ne ovat ehdottomasti tärkeitä juttuja! Elovenan kanssa minulla on ollut kuukausittainen yhteistyö, josta kerroinkin sen alkaessa. Minusta elintarvikkeisiin liittyvät yhteistyöt ovat olleet mukavia siinä mielessä, että mielelläni kokkailen ja maistan uutuustuotteita. Ymmärrän toki sen, että kaikki eivät niistä tykkää.

Olen yrittänyt löytää aina jonkun kulman, jolloin sisältöyhteistyökirjoitukset antaisivat jotain myös lukijalle. Te olette kuitenkin se yleisö ja arvostan suunnattomasti mielipiteitänne. Yhden yhteistyön olen lupautunut tekemään, mutta sen jälkeen blogista tulee mainos-free :)

Kiitos asiallisesta palautteesta!:)

Mari (Ei varmistettu)

Ihana Elisa, sun vastauksessa aika hyvin tiivistyi se, miksi tykkään sun blogista niin paljon! :) Kiva että osaat ottaa palautteen niin hyvin, arvostan todella paljon sitä, että haluat kehittää blogiasi, sillä se tuo ainakin mun päiviin todella paljon piristystä. Ja tosiaan mulla ei ole mitään mainoksia vastaan, mielestäni esim. Sloggi-juttu on ihan hauska, etenkin siksi, että se on räätälöity just sulle ja olet itse päässyt vaikuttamaan toteutukseen ja sitä kautta myös sun ajatukset ja ideologia pääsevät esille, samalla kun merkki saa näkyvyyttä. Ehkä etenkin noissa elintarvikkeissa on tosiaan vähän se ongelma, että ne ovat usein esillä monessa paikassa yhtäaikaa ja tulee helposti "tuoteähky", kun lukee samasta tuotteesta monta kertaa. Mä siis rohkaisisin sua toteuttamaan mahdollisimman itsesi näköisiä yhteistöitä, kivoimpia on juuri sellaiset yksilölliset jutut. Esimerkiksi aikaisemmat superfood-yhteistyöt sopivat mielestäni blogiisi kivasti ja voisin kuvitella, että myös urheiluvaatteista voisi saada aikaan kivoja yhteistyprojekteja. Noista Sloggi-postauksista on hyvin käynyt ilmi, että sulla on paljon erilaisia ideoita ja ajtuksia, niitä kannattaa mielestäni hyödyntää myös yhteistöiden kohdalla. Ehkä juuri siksi tällaiset valmiiksi pureskellut jutut eivät tunnu sun tyylisiltä, kun tunnut olevan niin pohdiskeleva ja täynnä ideoita :)

Loppuun vielä kiitos ihanasta blogista! :)

Ella (Ei varmistettu)

Minusta tuntuu, että tällaiset elintarvikemainokset herättää outoja tunteita, koska elintarvikemainonta on blogeissa vielä melko vähäistä.

Mullakin tuli aluksi vähän hassu olo, vähän sellainen, että "ei tämä kuulu tähän", mutta minusta olit toteuttanu postauksen niin hyvin ja ytimekkäästi, että pääsin hassusta olosta nopeasti yli. Ja olen mainoksen uhri: heti tuli mieleen, että voisimpa kokeilla tällaista leipää, koska syön aina ruisleipää ja mahani oikuttelee toisinaan, varsinkin tuoretta ruisleipää syödessä :D

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Ella! Musta tuntuu ehkä sen takia helpoimmalta tehdä elintarvikeyhteistöitä, koska kuitenkin ruoka on tässä blogissa melko suuressa osassa. Hitsi, ootko koittanut vaihtaa merkkiä leivässä? :/

Ella (Ei varmistettu)

Joo, syön välillä perus ruispaloja, Fazerin puikuloita, oon kokeillu ihan jotain vastaleivottua ruisvuokaleipää ja paljon muuta.. Hassuinta on se, että ei ole mitään tiettyä merkkiä josta tulisi aina maha kipeäksi, vaan se vaihtelee ihan päättömästi ja joskus kestää syödä tuorettakin ruisleipää ilman mitään oireita :D Mistä lie johtuu..

Amanda (Ei varmistettu)

Itse vannon myös henkeen ja vereen ruisleivän nimeen! En tiedä mitään parempaa kuin tuore ruisleipä aamuteen kanssa lempparitäytteillä <3

Blogimainontaan liittyen: Monet muistavat vielä ne autuaat ajat jolloin blogit olivat juuri julkisia päiväkirjoja. Kuitenkin nykyäänhän blogit ovat ennen kaikkea osa mediaa, ja median kanssa kamppaillessa kuuluu aina muistaa tietty kriittisyys. Jos voit itse vannoa tuotteen nimeen ja seistä sen takana, saa se mielestäni olla blogissasi. Loppujenlopuksi se on kuluttajasta kiinni, mitä ostaa kaupasta ja kenen inspiroimana.

Elisa (Ei varmistettu)

Näinhän se on! Mutta haluan silti pitää julkaisun laadukkaana ja silloin siihen ei tosiaan kuulu mainospostaukset joka väliin:) Joten ihan hyvä, että näistä annetaan palautetta. En itsekään lue blogeja, joissa tehdään esimerkiksi affiliate-kampanjoita. Sen takia minäkään en niitä tee.:)

(Ei varmistettu)

Innostuin jo, että on tullut jo ihan ns. kokokaurainen leipä, mutta nämä olivatkin näitä samoja vehnägluteenisia ja ruisjauhoisia edelleen.

Minusta leivän mainostaminen sopii ihan hyvin blogiisi, sillä leivästä saa energiaa liikkumiseen. :D

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos:)

Kommentoi