Vaasan kaura

*Postaus toteuttu yhteistyössä VAASAN kanssa

Olen kertonut jo aiemminkin, että leipä kuuluu jokapäiväiseen ruokavaliooni. Nykyään kaiken karppivillityksen keskellä monet ovat sen laittaneet pannaan, mutta itse en siitä luovu. Vannon normaalisti ruisleivän nimeen, mutta nyt sain yhteistyön tiimoilta Vaasan kaurasydämiä testattavaksi. Kauraleipäähän suositellaan muutenkin monille, ketkä kärsivät vatsaongelmista. Näitä Vaasan uutuusleipiä suositellaan nyt myös kolesterolin alentamiseen. 

”Kun syöt VAASAN Kaurasydän -leipää säännöllisesti 3 viipaletta (= 1½ palaa) päivässä, huono LDL-kolesteroli voi alentua 3-5 %*, ja vaikutus on nähtävissä jo 2–3 viikon käytön jälkeen.”Mauista löytyy Omena&Mysli, sekä porkkanaleipä, jotka kuulostavat varsin herkullisilta. Maistoin itse tuota tuoteperheen tavallisinta leipää, eli ihan normaalia kauraleipää. Minulle ruoassa tärkeintä on aina maku ja hyvältähän se maistui. Mukavaa vaihtelua siihen ainaiseen ruisleipään. Paahdettuani leivän, siitä tuli mieleen sellainen teeleipä, jota teimme kotona itse silloin kun olin pieni. Oli pakko ottaa vielä poikkeuksellisesti yksi viipale teen seuraksi iltapalana. 

Kommentit (12)
  1. Innostuin jo, että on tullut jo ihan ns. kokokaurainen leipä, mutta nämä olivatkin näitä samoja vehnägluteenisia ja ruisjauhoisia edelleen.

    Minusta leivän mainostaminen sopii ihan hyvin blogiisi, sillä leivästä saa energiaa liikkumiseen. 😀

    1. Kiitos:)

  2. Itse vannon myös henkeen ja vereen ruisleivän nimeen! En tiedä mitään parempaa kuin tuore ruisleipä aamuteen kanssa lempparitäytteillä <3

    Blogimainontaan liittyen: Monet muistavat vielä ne autuaat ajat jolloin blogit olivat juuri julkisia päiväkirjoja. Kuitenkin nykyäänhän blogit ovat ennen kaikkea osa mediaa, ja median kanssa kamppaillessa kuuluu aina muistaa tietty kriittisyys. Jos voit itse vannoa tuotteen nimeen ja seistä sen takana, saa se mielestäni olla blogissasi. Loppujenlopuksi se on kuluttajasta kiinni, mitä ostaa kaupasta ja kenen inspiroimana.

    1. Näinhän se on! Mutta haluan silti pitää julkaisun laadukkaana ja silloin siihen ei tosiaan kuulu mainospostaukset joka väliin:) Joten ihan hyvä, että näistä annetaan palautetta. En itsekään lue blogeja, joissa tehdään esimerkiksi affiliate-kampanjoita. Sen takia minäkään en niitä tee.:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *