Valehtelua ja tositarinoita

DSC_4121 copy.jpg

Lähikaupan kassa on luullut kuukausikaupalla Mariannaa Anna Abreuksi,

Sara on ollut poliisikuulusteluissa varastettujen pizzojen takia,

minä olen auttanut ystävääni muuttamaan väärään asuntoon

ja monta muuta väitettä löytyy  tämän viikon Yksillä-jaksosta, jossa pelaamme Kuutamolla-peliä.

Idea tähän syntyi vanhasta tv-ohjelmasta, jota näytettiin joskus 2000-luvun alkupuolella. Tarkoituksena on siis esittää muille 3 väitettä, joista kaksi on totta ja yksi täyttä palturia. Toiset yrittävät kysymyksillään selvittää sen, mikä jutuista ei pidä paikkaansa. 

Olipahan muuten vaikeaa keksiä sellaisia tarinoita, mitä ei olisi vielä kertonut noille kahdelle ja varsinkaan sellaisia mitä kehtaisi sitten kertoa podcastissa tuntemattomille ihmisille. Löytyi sieltä kuitenkin muutama stoori joita en ollut vielä tullut kertoneeksi. 

Kuka onnistui valehtelussa parhaiten? Kuuntele jakso Suplasta! Olen muuten kuullut muutamilta, että Chromen kautta kuuntelevilla on ollut ongelmia jaksojen kanssa. Kyseessä on ilmeisesti jokin auto play asetuksen ongelma, johon en osaa sen parempia neuvoja antaa kuin kokeilemaan jollain toisella selaimella tai vaikkapa Suplan omalla sovelluksella. 

Toimiiko tällainen vähän rennompi peli-teema teidän mielestä vai kuunteletteko mielummin jotain painavampaa asiaa? 

DSC_4133.jpg

DSC_4129 copy.jpg

Housut – Nelly (vanhat), Kengät – Ecco, Takki – Samsøe samsøe (saatu lahjaksi)

Kommentit (6)
  1. vilmasuhonen
    21.10.2018, 14:19

    Teidän podi on ihan paras! Itse kuuntelen mieluiten just näitä jaksoja jotka saa mut nauramaan! Peli-jakso oli ihan huippu. Joka viikko odottelen että tuleeks sieltä jotain yhtä hauskaa kuten esim. se teidän inhokki suosikki postaus ja nää jäätävimmät mokat tms.. Oonkohan ainoo joka nimenomaan odottaa näitä huumorilla tehtyjä ja ”iloisia” jaksoja ;)… Keep on coming!

  2. Toivoisin teiltä jaksoa missä otatte kantaa kulutustottumuksiinne, työn vuoksi lentämiseen ja yleisesti ilmastonmuutokseen. Mielestäni bloggaajat puhuvat aiheesta aivan liian vähän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *