Valokuvausprojekteja

Puhuin täällä jonkin aikaa sitten siitä, kuinka haluaisin alkaa kuvaamaan enemmän sellaisia tunnelmallisia henkilökuvia. Jotain jossa on jokin tunne tai joka saa ehkä aikaan jonkun tunteen. Kerroin silloin jo, kuinka laitoin heti pyörät pyörimään ja ehdotin kuvaustreffejä muutamalle tyypille. Ensimmäisenä kävin kuvaamassa suloista Annia. Hän tuli eräänä sunnuntaina toimistollemme, jonne olin roudannut kassillisen vaatteita. Siinä räpsittiin rappukäytävässä, toimistossa ja roskakatoksen vieressä muutamat fotot ja täytyy kyllä sanoa että tästä puuhasta nautin ihan hurjan paljon. 

Siinä alle tunnin setissä saimme vaikka kuinka monta erilaista settiä ja tunnelmaa ikuistettua. Minä opin taas hiukan lisää, sain itsevarmuutta tekemiseen ja Anni sai mallikansioonsa lisää täytettä.

Joudumme lähteä toimistoltamme vuoden loppuun mennessä ja olen pohtinut uutta toimitilaa nyt vakavasti. Haluaisin nimittäin jonkun sellaisen luovan tilan, johon mahtuisi pieni studioseinä valoineen ja jossa voisi maalata ja viedä kaikki taidetarvikkeet. Kuvaushommia on nimittäin ehdottomasti jatkettava talvellakin. Yksi projekti on ollut jo vuosia suunnitteilla, mutta en vielä tiedä miten sen toteuttaisi. Haluaisin kuvata nuoria joilla on itsetunto-ongelmia ja ottaa heistä upeita kuvia. 

Tässä muutamia poimintoja valmiista kuvista. 

Malli : Anni Hintsanen / Brand, Tyyli ja kuvat:  Minä

Kommentit

Lispe (Ei varmistettu)

Vau ihan tosi hienoja kuvia! Ja ihana idea toi nuorten kuvaaminen, voin vaan kuvitella että siinä voi olla aika paljon tunnetta pelissä molemmin puolin.

Elisa Lepistö

Kiitos! Ja oot ihan oikeessa, varmasti herkkä hetki niin kuvaajalle kuin kuvattavallekin. <3

Emilia12345678 (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Ja tosi kiva idea toi nuorten kuvaaminen. Voisithan sä ottaa yhteyttä vaikka nuorisotalojen työntekijöihin jos ne haluais vaikka auttaa tollaisen yhteistyön toteutuksessa :)

Ps. Oonko Mä ainut joka ei enää jaksa kommentoida (puhelimella) lilyn blogeille kun se on niin hankalaa! Voisko sille tehdä jotain? Joka välivaiheen jälkeen heittää tonne sivun alalaitaan ja välillä kesken kommentin kirjoituksenkin! Usein nykyään vaan luovutan ton en ole robotti vaiheen jälkeen kun muistaa taas ettei se oikein toimi :( tulis jätettyä kommentteja useammin jos se olis helpompaa ja nopeampaa.

Elisa Lepistö

Oh noo! Laitan kommenttia eteenpäin, kiitos palautteesta <3 Onko ongelma siis nimenomaan vain puhelimella kommentoidessa? 

Riikkatin (Ei varmistettu)

Heippa! Oletko tietoinen voimauttavasta valokuvauksesta? Sopisi tuohon nuorten kuvaamisteemaan todella hyvin. Yksi paikka, jonka kanssa tällaista yhteistyötä voisi miettiä olisi esim. Tyttöjen talo. :)

Elisa Lepistö

Moi! Joo voimauttava valokuvaus on tuttu käsite, ja tyttöjen talo oli hyvä idea :) Pitänee nyt vihdoin laittaa tämän tiimoilta pyörät pyörimään, niin kauan tätä olen miettinyt! <3

Juuli R. (Ei varmistettu)

Mieletön idea toi nuorten kuvaaminen &lt;3 Oot ihana.

Elisa Lepistö

<3<3 Kiitos Juuli! <3

essid (Ei varmistettu)

Mahtavia kuvia! Oot varmaan tähän vastannut jo jossakin, mutta millä kamerakalustolla kuvaat? Itseäkin kiinnostaa henkilökuvaus ja kaikki vinkit siihen liittyen olis kivoja

Elisa Lepistö

Moi, mulla on itseasiassa jo vähän vanhempi Nikonin runko (D610) ja siinä vaihtelevasti joko laajakulmalinssi, 35mm, 85mm tai 24mm-70mm zoomi. Nää on otettu tolla viimeisellä. Yleensä tykkään henkilökuvia kuvata tuolla 85mm :) 

Miss T (Ei varmistettu)

Huikean hienoja kuvia Elisa! Ja ehdottoman upea idea tuo nuorten kuvaaminen - laita ehdottomasti toteutukseen - I LOVE IT! Olisi aivan huikea juttu sulle ja kuvattaville &lt;3.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi hienoja kuvia, selvästi taitava malli sekä kuvaaja!

Yksi parannusehdotus: hio vielä burn brushin käyttöä! Nyt se näyttää aavistuksen tökeröltä mm. poskikuopissa.

Kommentoi