Valokuvausprojekteja

anni2.jpg

Puhuin täällä jonkin aikaa sitten siitä, kuinka haluaisin alkaa kuvaamaan enemmän sellaisia tunnelmallisia henkilökuvia. Jotain jossa on jokin tunne tai joka saa ehkä aikaan jonkun tunteen. Kerroin silloin jo, kuinka laitoin heti pyörät pyörimään ja ehdotin kuvaustreffejä muutamalle tyypille. Ensimmäisenä kävin kuvaamassa suloista Annia. Hän tuli eräänä sunnuntaina toimistollemme, jonne olin roudannut kassillisen vaatteita. Siinä räpsittiin rappukäytävässä, toimistossa ja roskakatoksen vieressä muutamat fotot ja täytyy kyllä sanoa että tästä puuhasta nautin ihan hurjan paljon. 

Siinä alle tunnin setissä saimme vaikka kuinka monta erilaista settiä ja tunnelmaa ikuistettua. Minä opin taas hiukan lisää, sain itsevarmuutta tekemiseen ja Anni sai mallikansioonsa lisää täytettä.

Joudumme lähteä toimistoltamme vuoden loppuun mennessä ja olen pohtinut uutta toimitilaa nyt vakavasti. Haluaisin nimittäin jonkun sellaisen luovan tilan, johon mahtuisi pieni studioseinä valoineen ja jossa voisi maalata ja viedä kaikki taidetarvikkeet. Kuvaushommia on nimittäin ehdottomasti jatkettava talvellakin. Yksi projekti on ollut jo vuosia suunnitteilla, mutta en vielä tiedä miten sen toteuttaisi. Haluaisin kuvata nuoria joilla on itsetunto-ongelmia ja ottaa heistä upeita kuvia. 

Tässä muutamia poimintoja valmiista kuvista. 

anni3.jpg

annibrand.jpg

annibrand3.jpgannih2.jpg

annibrand2.jpg

annibw1.jpg

Malli : Anni Hintsanen / Brand, Tyyli ja kuvat:  Minä

Kommentit (12)
  1. Tosi hienoja kuvia, selvästi taitava malli sekä kuvaaja!

    Yksi parannusehdotus: hio vielä burn brushin käyttöä! Nyt se näyttää aavistuksen tökeröltä mm. poskikuopissa.

  2. Huikean hienoja kuvia Elisa! Ja ehdottoman upea idea tuo nuorten kuvaaminen – laita ehdottomasti toteutukseen – I LOVE IT! Olisi aivan huikea juttu sulle ja kuvattaville <3.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *