Vapaa perjantai

Heräsin kuudelta tänään kouluun. Pari tuntia myöhemmin istuin koululla. Yksin. En tiedä, miten minulta oli mennyt ohi, ettei tänään olekaan koulua 😀 Päätin hyödyntää tämän yllätyksellisesti ilmaantuneen vapaapäivän ja suunnata aamusalille. Tykkään käydä aikaisin salilla, kun siellä on vähän ihmisiä.

Tein eilisen postauksen mukaan pylly ja jalkatreenin ja hyvin tuntui menevän perille liikkeet 🙂 Tein myös vatsoja tällasessa roikkumisjutussa. Otin videon siitä teille, kun tuntui hyvin vinoissa vatsalihaksissa. En tosin tiedä onko tuo minun tekniikka kunnossa, mutta saatte ainakin idean siitä liikkeestä.

Tulee muuten tehokas päivä, kun on päässyt liikkeelle näin aikaisin. Olen lähdössä viikonlopuksi reissuun ja siellä ei tule urheiltua, joten tässä olisi nyt tämän viikon liikunnat:

 • Maanantai: aamujooga 10 min. ja salilla juoksumatto + jalka-, olkapää- ja rintatreeni n.45 min
 • Tiistai: aamujooga, salilla juoksumatto+ pakara-, vatsatreeni sekä lyhyet hauis- &ojentajasarjat 1h
 • Keskiviikko: aamujooga, illalla venyttely
 • Torstai: aamujooga, LEPO
 • Perjantai: salilla jalka-, pakara- , vatsa- hauis- ja ojentajatreeni. 1 h 15 min, illalla aion vielä venytellä väh. 30 min.

Siinä olisi nyt tämän viikon liikunnat, kun olette niitä toivoneet. Ei ollut oikeen mitään järkeä noissa mun salitreenijaoissa, tämä viikko kun on ollut vähän vielä sellaista punttikseen totuttelua.

Loppukevennys: yritin ottaa tänään hauistreenistä videota, jotta saisin laitettua tänne joitain treenikuviakin. Tässä tulos 😀

Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit (8)
 1. Hei!Löysin blogisi joulukuussa ihan sattumalta. Taisin googlailla fitness tai laihdutusblogeja tai jotain vastaavaa. Koska olin sairastellut jo muutaman vuoden syömishäiriöitä, mielessä oli etsiä helppoja laihdutus tai kiinteytysvinkkejä.. Melkein jo terveen kirjoilla kuitenkin, mutta laihdutus ja mässäily jne kuitenkin palasivat aina uudestaan mieleen.. En löytänyt tapaa pitää itseäni kurissa tai etsin vinkkejä ja ”mistä aita on matalin” tapaa hoikkuuteen, mutta sinun blogisi löydettyä minun koko käsitykseni terveydestä ja laihdutuksesta muuttui!Olet täydellisen näköinen. Hoikka, upea ja terve ihminen. Ja sinusta huokuu elämänilo.Kävin läpi melkein koko blogisi ja otin itselleni useita vinkkejä ruokaan ja treenaukseen liittyen heti kättelyssä.Olen alkanut seurata useita fitspo ja nutrition blogeja ja alkanut käymään salilla enemminkin muokkaamassa kroppaani kuin kuluttelemassa kaloreita. Syön monipuolisemmin enkä niin ruokaa peläten kuin aikaisemmin.Olet esikuvani ja kiitän sinua tuhannesti tuomastasi energiasta! Ps. Olet tehnyt aikaisemmin jalka ja pepputreeneistä kotiohjeita. Voisitko tehdä vatsatreeneistä samanlaisen? Kiitos! 🙂

  1. Moikka!Kiitos kamalasti ihanasta kommentistasi! Ihan herkistyin sitä lukiessani. Todella mukava kuulla, että olet muuttanut käsitystäsi terveellisyydestä ja laihdutuksesta! Kun ymmärtää juuri tuon, ettei se kalorien kuluttaminen ole kaikki kaikessa, vaan kaikki lähtee juuri siitä kropan muokkauksesta terveellisesti ja lihaksia kasvattamalla, huomaa että sen unelmakropan saavuttaminen on oikeastaan aika helppoa. Ei tarvitse näännyttää itseään ja kärsiä, vaan voi elää nautinnollista elämää ja nauttia sitten samalla tuloksista.Olen tehnyt yhden kotiohjeen vatsalihaksista, se löytyy tästä osoitteesta http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2012/11/sixpack_15.html 🙂 toivottavasti oli jotain apua! Mukavaa kevään odotusta sinulle! Pidä tuo loistava asenne jatkossakin 🙂

 2. Hei täältä http://sandrassports.blogspot.fi/2013/01/haaste.html löytyis sulle haaste koskien liikuntaa! 🙂

  1. Kiitoksia! 🙂 Pitää yrittää tehdä joku päivä !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *