Väsynyt muuttotyyppi

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Minulla on vielä muutto kesken jonkin verran, eikä konetta täällä uudessa asunnossa, joten tämä viikko saattaa olla hiukan hiljaista blogin puolella. Tänään hain 9 litran maalitönikän ja kannoin sen kotiin(oli muuten painava). Sen jälkeen maalasin 5 tuntia putkeen ja nyt olen aika poikki! Tulin tuossa ajatelleeksi, kuinka aliarvostettua nykypäivänä hyötyliikunta on. Olin maalausurakan jälkeen ihan hiessä :D Ja kropan jokainen lihas on vieläkin hiukan kipeä muuton jäljiltä.

Haluankin haastaa kaikki lukijat tällä viikolla lisäämään hyötyliikuntaa jollain tavalla. Esimerkiksi käyttämällä portaita hissin sijaan tai taittamaan jokin matka kävellen tai pyörällä, minkä normaalisti ajaa autolla. Hyötyliikuntaa voi olla myös esimerkiksi kunnon joulusiivous! Ei sen urheilun aina tarvitse olla kuntosalilla tapahtuvaa :) arjen liikkumisesta saa ihan yhtä hyvän olon.

Lähteekö joku mukaan haasteeseen? Kommentoikaa, mitä meinaatte tehdä, jos lähdette mukaan :) Itse aion jatkaa maalaushommaa vielä muutaman päivän, sekä tutustua uuteen asuinalueeseen kävelyn merkeissä.

Vielä aiheeseen liittyvä kuva, joka nauratti tänään.

Muuten, kaikille uusille lukijoille tervetuloa! :) ja tiedoksi, että minulle saa esittää postaustoiveita. Niitä on mukava toteuttaa.

Kommentit

Joanna (Ei varmistettu)

Isovanhempani tulevat ensimmäistä kertaa käymään luonani pitkän matkan takaa, ajattelin siivota kunnolla ennen sitä :D Tämän tuli kuin tilauksesta! Nyt voin ottaa tehtäväkseni siivota kunnolla LA aamulla ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Toi on ihan loistava idea firmalta. Kesällä olin myös töissä 6. Kerroksessa ja hissi oli korjauksessa pari päivää. Kyllä siinä sai sykkeen hyvin nousemaan kun aamulla sinne kipusi :D

Elisa (Ei varmistettu)

Joo en kyllä keksi tehokkaampaa hyötyliikuntaa. Paitsi ehkä metsätyöt :D

Elisa (Ei varmistettu)

Tuosta tuleekin jo 40minuuttia reipasta kävelyä joka päivään! Hienoa! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla Essi! :)Kiitos piristävästä kommentista!

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, niinpä. Jotenkin huvittavaa! :D

Elisa (Ei varmistettu)

Jee! Minäkin aion nyt laittaa hissinkäytön pannaan ainakin viikoksi. Ehkäpä siitä vakiintuisi tapa :) Ihanaa, että olet saanut energiaa täältä! :) Voisin tehdä jonkun käsitreenipaketin, hyvä idea!

Elisa (Ei varmistettu)

Jee! Sehän on parasta kun saa samalla siistiä! Tuplahyöty :)

emppu (Ei varmistettu)

Aion jatkaa aiempaa hyötyliikkumistani tehokkaammin kuin viime aikoina! Olen siis aiemmin päivittäin kulkenut matkat juna-asemalle ja asemalta taas koululle yhteensä 20min per suunta jos kävelee puoljuoksua :D Nyt olen viime aikoina ollut laiska ja ottanut bussin lyhyeksi matkaksi..hyi minä. :P Aion siis palata vanhoihin hyviin rutiineihin tuon osalta :)

ProjectMe2013 (Ei varmistettu)

Heh, muistan opiskeluajoista, kun luennoitsija näytti kuvaa jenkkikuntosalin edestä ja sisältä: Asiakas tuli kuntosalin eteen autolla. Parkkipaikalta kuntosalille johti rullaportaat, joita pitkin ihmiset kulkivat, jotta pääsivät treenaamaan crosstrainerilla ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

Toi portaiden kulkeminen on hyvä juttu! meillä oli töissä porraspäivät ( joku suomalainen "tapahtuma" firmoille ) ja viikon ajan piti/SAI kivuta kutoseen ja alas portaita, monesti päivässä. teki hyvää! Pitäisi jatkaa sitä nyt porraspäivien jälkeenkin :)

Tahra (Ei varmistettu)

Laihduin kerran viisi kiloa yhden muuton aikana. Muuttaminen on hanurista jos on kiire mutta sillon oli runsaasti aikaa. Mun salille muuten menee ne rullaportaat :D Mutta hei minkäs mä sille voin!

Elisa (Ei varmistettu)

Oho!!! Joo kieltämättä tää on tosi rankkaa puuhaa. Oon ihan poikki joka ilta :D

millas (Ei varmistettu)

Lupaan kävellä koulussakin ne portaat sinne viidenteen kerrokseen :-) Liian usein tulee laiskoteltua ja odoteltua hissiä viisi minuuttia kun siinä ajassa olisi jo ylhäällä! Hirveesti kysellään aina peppu- ja vatsatreeniohjeita mutta mua kiinnostaisi kädet! Allit pois ja voimaa tilalle! Onnistuisiko joku semmonen? :-)Kiitos todella motivoivasta blogista! Oon saanut täältä hirveästi energiaa ja luenkin tätä usein iltaisin kun tiedän meneväni salille aamulla ;) Toimii!

Anonymous (Ei varmistettu)

joo minä ja poikaystäväni ollaan kans muutttamassa ja ku kantelee niitä raskaita tavaroita ylimmästä kerroksesta nii kyllä siinä hiki pukkaa!! tehokasta!

espiii (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi vasta vähän aikaa -mutta kiitos aivan mahtavista kirjoituksista ja ihanista/motivoivista kuvista! :) Itse olen myös ihminen kelle liikunta ja terveellinen ruoka on elämäntapa eikä vain rutiini. Kirjoituksistasi olen saanut motivaatiota sekä vinkkejä omaan treenaukseeni. Positiivinen asenteesi myös loistaa kirjoituksistasi läpi tänne ruudun toiselle puolelle asti :)Jatka samaan malliin kirjoittelua :)~Essi~

Kommentoi