Vatsalihashaasteelle jatkoa?

Varmaankin kaikkien aikojen tykätyin juttusarja blogissani on ollut viimekeväinen vatsalihashaaste. Monet ovatkin toivoneet sille kovasti jatkoa. Olen haudutellut ideaa ja mielelläni tekisin tänä keväänä jonkinlaisen uuden haasteen. Sain nimittäin viimeksi ihan hurjasti tsemppiä ja motivaatiota treenaamiseen, kun niin moni lähti mukaan.En ole kuitenkaan vielä päättänyt, minkälainen haaste olisi tällä kertaa. Koska koko haasteen pointti on molemminpuoleinen vuorovaikutus, ajattelinkin kysyä teiltä, minkälainen haaste olisi mieluinen? Se voisi olla vaikka viikottain vaihtuva tabata/ hiit-treeni, yläkropan tai alakropan lihaskunto, kävely-/ juoksuhaaste kilometrittäin,  tai ihan mitä vaan keksitte ehdottaa!

 

NYT SAA VAIKUTTAA! :)

Kommentit

Mari (Ei varmistettu)

joku vaihtuva aerobinen treenijuttu olis tosi kiva! HIIT, juoksu tai joku kotona tehtävä vaikka ihan mitä vain keksit:)

Sofia (Ei varmistettu)

Ulkona tehtäviä HIIT treenejä joihin ei menisi kauan aikaa mutta olisi pirun tehokkaita ja jopa kehittäviä !:)

Eeka (Ei varmistettu)

Yläkropan lihaskunto!! :)

MissEvilEve (Ei varmistettu)

Kyllä mä liputtaisin jonkun alakroppatreenin puoleen. Kyykkymaksimi tai maksimitoisto haaste. Kehitystä sillä saralla tms :)

http://musclefetish.fitfashion.fi/

Ida (Ei varmistettu)

Peppuhaaste ois huippu!

Krisse (Ei varmistettu)

Joku juoksuun liittyvä vinkkipaketti ois mahtava! Ihan kaikkee perustietoo hengitystekniikasta ja asennosta jne. Ruokapostaukset on myös aina tervetulleita, niistä saa kivasti inspistä :)

OK (Ei varmistettu)

Käsilläseisontahaaste olis kiva! Itse en osaa seisoa käsillä, enkä ihan täysin tiedä, miten kannattaisi edetä :)

sane (Ei varmistettu)

Sellanen erilainen "temppu"haaste, esim just käsillä seisonnat, yhellä kädellä seisonnat, jotain silta-asentoja tai mitä niitö nyt hienoja venytysjuttuja löytyy! Tai sit ylävartalo. Tai ei hitsi ku HIIT treenitki ois kivoja!! :D

lili (Ei varmistettu)

Pyllyhaaste olis kiva! Tai joku tabata/hiit treenijuttu!:)

Amanda (Ei varmistettu)

Pepputreenejä tai sit juoksuhaaste !! :)

toffee (Ei varmistettu)

Peppuhaaste ehdottomasti!

elemeri (Ei varmistettu)

Hahhah, naurattaa ko kaikilla ihan eri toiveet :D

Minä se mieluiten osallistuisin johonkin yläkroppapainotteiseen haasteeseen, johonkin kunnon habameininkeihin tai leuanvetojuttuihin. Oikeesti peppuhaastekin olisi mahetsu!

Lelle (Ei varmistettu)

Joku HIIT-treeni olisi kiva, itse en ole sellaisia koskaan kokeillut! Tai jotain joka erityisesti purisi noihin vatsarasvoihin haha! Ihanaa viikon alkua sinulle!

ventla (Ei varmistettu)

Juoksu tai peppuhaaste ehdottomasti! :-)

Iduuuu (Ei varmistettu)

Mäkin nauroin, että saat kyllä monta haastetta tehdä, kun tuntuu että kaikki kropan pääihasryhmät on vähintään kerran toivottu :D Mutta mä liputtaisin pyllyn- ja käsitreenihaasteen puolesta!

Anniina (Ei varmistettu)

Pylly pyöreäksi ja bikinikuntoon- haaste olis kiva! Eli siis mahd paljon erilaisia kyykkyjä ja muita pakaraliikkeitä saamaan peppuun muotoa :)

Julia (Ei varmistettu)

Peppuhaaste olis kiva! :)

Hanna (Ei varmistettu)

Bikinikuntoon-haaste ois tosi huippu! Myös yllä ehdotettu temppuiluhaaste ois ihana. Ois tosi kiva oppia tekemään erilaisia silta yms. käsilläseisontoja!

a (Ei varmistettu)

Joku rantakuntoon-haaste, jossa on monipuolisesti kaikkea, tai sitten peppu-ja vatsahaaste :)

e (Ei varmistettu)

Tabata tai HIIT ois super! :D

Emmi (Ei varmistettu)

lähen ite ehdottamaan tuota tabataa ;) tai vaikka ylipäänsä kehon omalla painolla kaikki jutut! joka tapauksessa lihaskuntohaastetta toivon,nimittäin sen saralla ois tarkotus petrata (kotioloissa) nyt lähikuukaudet. tollanen tabatatreeni ois mielenkiintonen lisä viikkoon

(Ei varmistettu)

Peppu haastetta kannatan. Kesäpeppu 2014 haaste;)

Ounou (Ei varmistettu)

Jeee haasteet on kivoja! Meillä oli viime heinäkuussa perheen kesken haaste, että joka päivä pitää tehdä 50 vatsaa, 50 selkää, 50 punnerrusta ja 50 kyykkyä. Niin vaan tuli tehtyä joka päivä tuo setti Rodoksen lomallakin, vaikka vannonkin sen nimeen, että lomat on lomailua varten eikä kuntoilua. Joka päivä piti kuitata WhatsAppiin perhe-ryhmään, että oli tehnyt.

Nyt tammikuussa meidän haaste on joka päivä 3min lankkua. Kyllä on kehitystä tullut! Ens kuussa meillä on vuorossa Hissitön helmikuu :) haastankin nyt kaikki muutkin täällä siihen!!

Mutta sitten itse asiaan; meikäläinen toivoo sulta peppu-haastetta! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Vitsi kuinka ihana perhe teillä! Mä en kestä <3

Sara (Ei varmistettu)

Itse ehdottaisin myös juoksuhaastetta! Siinä pyytäisin kuitenkin huomioimaan, myös erittäin rapakuntoiset, sillä vaikka itse juoksen tunnin (5km) lenkkejä vähintään kerran viikossa kuntoa kohottavalla sykkeellä, niin en jaksa hölkätä oikeastaan löntystää koko matkaa. Myös maaston pinnanvaihtelut vaikuttavat asiaan. HIIT, treeni suhteutettuna tuohon kestävyys puoleen voisi myös olla mielenkiintoinen :)
Kevät on muutenkin ihanaa juoksuaikaa, kun ei ole liian kylmä eikä kuuma.

Extra kysymyksenä/ehdotuksena, voisitko joskus postailla salilla tehtäviä ihan kehonhallintaan liittyviä salitreenejä? Millä siis voisi kehittää keskivartaloa ja muuta kehonhallintaa myös ilman painoja, mahdollisesti palloa sun muita apuvälineitä käyttäen :)

Sanna (Ei varmistettu)

Joki hiit/tabata treeni juttu olisi kiva. Mutta sisällä suoritettava. :) Olisi kiva koeilla tuommoista, en ole nimittäin itse ikinä tuommoisia treenejä tehnyt. :)

munkku (Ei varmistettu)

Pepputreeni ois kyllä kova! Ja näin tuoreempana lukijana tuo vatsalihashaaste on jäänyt kokeilematta, mutta nyt innolla menin selailemaan vanhempia postauksia! :D Kaksi ekan viikon treeniä kirjotinki ylös, mutta sit siinä välissä oliki videomuodossa ohjeet treeneihin, ja videoita ei missään :/ Tosi harmi!

Tantse (Ei varmistettu)

Oi! Juoksuhaaste olis kyllä mahtava! :) Tai sitten kokonaisvaltaisempi kesäkuntoon-paketti!
ps.Olisko tässä vielä talven flunssakaudelle vinkkejä hyvän vastustuskyvyn ylläpitämiseen? (Vinkit siis tervetulleita ihan keneltä vain. :) ) Pääsisi kevääksi treenaamaan kunnolla kun sairastelukierteen saisi vaan loppumaan!

Elisa (Ei varmistettu)

Heiii,tässä on omat vinkkini flunssan selättämiseen! http://startlivingyourbestlife.fitfashion.fi/2013/10/04/7-omaa-vinkkiani... Toivottavasti on apua :)

Tantse (Ei varmistettu)

Kiitos hurjasti! :))
Varovaisesti muistelin että sulla oli jotain vinkkipakettia joskus, mutta en sitten itsekseni rämpimällä löytänyt. Kiitos hirmuisen paljon vaivannäöstä kun minulle sen kaivoit! :)

Kata (Ei varmistettu)

Olis kiva :) Täältä tulee toive, että joku, mihin ei tarvita kauheesti mitään ylimääräisiä tarvikkeita, että voisi tehdä treenin vaikka keväämmällä puistossa. Koti on niin pieni ja kaikki (turha?) ylimääräinen tavara, kuten käsipainot on jäänyt ostamatta :)

hih (Ei varmistettu)

juoksuhaaste olis huippu! :)

EMMI (Ei varmistettu)

Peppu- ja reisihaaste!! :)

(Ei varmistettu)

Peppuhaaste olis kyllä mahtava! Sais kunnon bikinipyllyn tän lättänän tilalle.

Linda (Ei varmistettu)

Peppuhaaste!! Tai sit käsilläseisonta ym. ;)

Minna (Ei varmistettu)

peppuhaaste ehdottomasti!! itse olen aloitellut kyykkyjentekoa mutta olisi hienoa täältä blogista saada lisää vinkkejä ja motivaatiota :D

Nina (Ei varmistettu)

Venyttely ja spagaattiin pääsy!:)

Anna (Ei varmistettu)

Venyttelyhaaste olisi hauska! Liian usein tulee laiminlyötyä kunnon venyttelyt. Lähtisin myös peppuhaasteeseen mukaan mielelläni :D

Hanna (Ei varmistettu)

Itselleni, ja varmasti monelle muullekkin, tuottaa ongelmia muistaa venytelläkkin välillä :D joten mikä voisikaan olla parempi kuin VENYTTELYHAASTE! Käsitreenihaaste olisi myöskin tervetullut, sillä tuntuu että alkaa vähitellen ideat liikkeisiin loppua :)

Emuli (Ei varmistettu)

Peppu!

Anni (Ei varmistettu)

Ulkona tehtävä HIIT-treeni, venyttely/kehonhuolto tai peppu pyöreäksi haaste! :D

Anni (Ei varmistettu)

Vatsapakara haaste ois huippu! Ja venyttelyhaaste myös! :)

(Ei varmistettu)

JOOOOO venyttelyhaaste !!

Annika (Ei varmistettu)

Juoksuhaaste! Tai kuten tuolla ylempänä kommenteissa jo olikin, joku rantakuntoon -haaste :D

Eveliina (Ei varmistettu)

Pepputreeni ois superkiva!!

tulppa (Ei varmistettu)

Viimeksi en harmikseni osallistunut haasteeseen ja jäi harmittamaan jälkeenpäin. Nyt olen todellakin messissä! :D Peppuhaaste!! Itsekseen treenaillessa tulee aina tehtyä aika samoja liikkeitä..

Eeva (Ei varmistettu)

Viime vuonna oltiin mukana vatsahaasteessa ja oli kyllä super motivoivaa! :) Tälle näkkärille venyttelyhaaste tulis kyllä enemmän kuin tarpeeseen! Venyttelyä ei oikein tuu itse harrastettua ja siksi siihen tarviskin tsemppiä ja muistutusta! Nimim. en saa edes varpaista kiinni ilman kunnon irvistelyjä ja vääntöä...

kiia (Ei varmistettu)

Peppuhaaste olisi todella kiva :)!

saara (Ei varmistettu)

juoksuhaasteen puolesta liputan täällä! kevät on paras ajankohta juoksulle, eikä haittais yhtään jos kesään mennessä sais juoksun kulkemaan niin, että siitä vois jo nauttia:) +talven jälkeen juoksukunnossa näkee helposti oman kehityksensä, joten se vois olla monelle tosi motivoiva.

Kommentoi