Video: Bloggaajan työpäivä

Viimeksi kun näytin videolla, miltä asukuvaukset näyttää ja jaoin siihen muutamia vinkkejä, joku heittikin toiveen: Miltäs ne asukuvaukset näyttävät mustassa Suomessa? Myös Saralta oli kyselty paljon, että mitä ne hänen työpäivänsä oikein pitävät sisällään. Päätimme tarttua toimeen, ja näyttää millaisia työpäiviä meillä on. Tässäpä nyt sitten videon muodossa yksi päivä, kun kuvailimme kamppiskuvia kaapelitehtaalla. 

Emme olleet suunnitelleet videolle etukäteen minkäänlaista runkoa, vaan päätimme vain improvisoida päivän edetessä. Pahoittelen jo etukäteen tuota kieltäni, sillee, sillee, sillee, särkee omiakin korviani ihan tajuttoman paljon. En kuitenkaan halunnut leikkauttaa kaikkia ärsyttäviä kohtia pois vaan pitää tämän mahdollisimman realistisena. 

Ehkä seuraavalla kerralla treenivideota tai vastaavaa?

Videon kuvaus & editointi: Tomi Taskula

Kommentit

Ainojee (Ei varmistettu)

Ihana video! Hih nauratti tuo kaman roudaaminen ympäriinsä, voin kuvitella kun teillä on tuolit ja kaikki messissä :D osaan kyllä samaistua nimim. Maailman huonoin reppureissaaja Ausseista päivää. 65-litraisen rinkan lisäksi kanniskelen kangaskassia ja päiväreppua, kaikki ratkeamaisilmaan kaman määrästä. Eih :D

Elisa Lepistö

Hahaha voin kuvitella! Oon ihan samanlainen reppureissaaja itsekin :D kiva kun pidit!

ena (Ei varmistettu)

ooooh mitkä housut Saralla!! mistähän ne on? :)

Elisa Lepistö

Noi tossa alkukuvassa? Ne on Stadiumin :)

CRISTA REPO
CR

Tosi kiva video! Mielenkiintoista nähdä kulissien taakse :) Itsellekin stylistin työssä surullisen tuttua tuo kamojen raahaminen... Lähetillähän saa kans helposti. Ootteko kokeillu? Vaikka on tietysti lisäkulu, mutta ite tykkään käyttää, jos on paljon muuta hommaa

Anna. P (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/anna-p

Kiitos tästä! Uutena "bloggarina" kaikki tämän tyyppiset postaukset kiinnostavat kovasti. Kaunis ja mielenkiintoinen video. Mukavia tulevia työpäiviä teille molemmille!

Kommentoi