Video: Bloggaajan työpäivä

video.jpg

Viimeksi kun näytin videolla, miltä asukuvaukset näyttää ja jaoin siihen muutamia vinkkejä, joku heittikin toiveen: Miltäs ne asukuvaukset näyttävät mustassa Suomessa? Myös Saralta oli kyselty paljon, että mitä ne hänen työpäivänsä oikein pitävät sisällään. Päätimme tarttua toimeen, ja näyttää millaisia työpäiviä meillä on. Tässäpä nyt sitten videon muodossa yksi päivä, kun kuvailimme kamppiskuvia kaapelitehtaalla. 

Emme olleet suunnitelleet videolle etukäteen minkäänlaista runkoa, vaan päätimme vain improvisoida päivän edetessä. Pahoittelen jo etukäteen tuota kieltäni, sillee, sillee, sillee, särkee omiakin korviani ihan tajuttoman paljon. En kuitenkaan halunnut leikkauttaa kaikkia ärsyttäviä kohtia pois vaan pitää tämän mahdollisimman realistisena. 

Ehkä seuraavalla kerralla treenivideota tai vastaavaa?

https://youtube.com/watch?v=21MdbwyDEuE%3Frel%3D0%26showinfo%3D0

Videon kuvaus & editointi: Tomi Taskula

Kommentit (6)
  1. Kiitos tästä! Uutena ”bloggarina” kaikki tämän tyyppiset postaukset kiinnostavat kovasti. Kaunis ja mielenkiintoinen video. Mukavia tulevia työpäiviä teille molemmille!

  2. CRISTA REPO
    18.3.2017, 10:17

    Tosi kiva video! Mielenkiintoista nähdä kulissien taakse 🙂 Itsellekin stylistin työssä surullisen tuttua tuo kamojen raahaminen… Lähetillähän saa kans helposti. Ootteko kokeillu? Vaikka on tietysti lisäkulu, mutta ite tykkään käyttää, jos on paljon muuta hommaa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *