Video: Päivä kanssani New Yorkissa

DSC00060.jpg

Huomenta Nycistä! Ensimmäinen päivä on nyt takana ja uusi juuri alkamassa. Eilinen meni vain kävellessä vanhoilla kotikulmilla ja muutenkin rennoissa merkeissä. Jätin ison kameran kotiin, ja kuvasin sen sijaan videon päivästä pikkukameralla. Tämä on vähän tällainen snapchat-my day tyyppinen kokeilu. Jos pidätte tällaisesta, voin tehdä jatkossa lisää. 

Video loppuu vähän kesken, sillä illalla en enää kaivanutkaan kameraa laukusta, mutta mennään tällä mitä on! 😀

Eilen oli vähän pilvinen ja viileä päivä, mutta tänään aurinko näyttää porottavan täydeltä taivaalta. Pitänee lähteä siis ulkoilemaan mahdollisimman pian. Asun Brooklynin puolella, ja olen todella innoissani siitä. Pääsee vihdoin tutustumaan tähän osaan vähän paremmin. Aiemmin Brooklyn on tarkoittanut minulle lähinnä Williamsburgia tai Bushwickia, mutta nyt alkaa aukeamaan ihan uusi maailma. 

https://youtube.com/watch?v=t-G39fW1j_I%3Frel%3D0%26showinfo%3D0

Tässä vielä videolla mainitut paikat: 260 Sample sale, 151 Wooster St. The meatball shop, 85 Stanton st., Frankie Shop, 100 Stanton st., Piano’s, 158 Ludlow st.

Kommentit (6)
  1. Aaah ihanan näköstä! Ja tutun näkösiä paikkoja kun ite olin helmikuussa kolme viikkoa Nycissä! Kävin mm the meatball shopissa sun suosituksesta ja ah miten hyvää ruokaa! Ja muutenkin just tykkäsin paljon kans kierrellä lower east sidellä 🙂 

    1. Eikä! 🙂 Vähän hauskaa! LES on ihan paras <3<3<3

  2. Kiva video!! Kerran käyneenä tekee mieli uudelleen. Olen jo katsellut majoituksia Brooklynistä, kun se jäi vähemmälle huomiolle viime reissulla.

    1. kiitos! pitänee tehdä joku brooklyn guide reissun jälkeen 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *