Videoblogi: Kuinka otan asukuvani?

Nyt olisi ensimmäisen videoblogin vuoro. Meillä ei ollut mikkiä täällä reissussa, joten kävin ostamassa Best Buysta halvan pikkumikrofonin, jossa ei kuitenkaan ollut mikään maailman paras äänenlaatu. Pitänee ehkä ostaa joku kunnon mikrofoni, mikäli jatkan näiden tekemistä. Videolla näytän, miten otamme asukuvat blogiin ja jaan muutamia vinkkejä hyvin ruutujen saamiseen. 

Oli muuten silmiä avaavaa nähdä itsensä videolla, en ollut tajunnutkaan kuinka paljon ärsyttäviä maneereita minulla onkaan. Ainakin jatkuva hiusten räplääminen ja täytesanojen viljely. En kuitenkaan halunnut suunnitella sanomisiani etukäteen vaan pitää fiiliksen mahdollisimman rentona. Seuraavalla kerralla pitää varmaan vähän miettiä etukäteen, mitä höpöttää. Eiköhän niistä maneereistakin pääse pois, kun vähän tottuu kameraan. 

Kertokaa, mitä pidätte videosta ja minkälaisia videoita haluaisitte jatkossa nähdä?

We shooted a vlog about outfit pictures and how we take them. It's my first video blog and I'm thinking about doing more soon. This time it's in finnish, but I hope you'll like it! I'm also thinking about doing vlogs in english, what do you think? 

 

Kommentit

Milleriina (Ei varmistettu)

Makee video!
Sulla on hyvä ja miellyttävä ääni kuunnella, eikä mun silmiini pistänyt mitkään ärsyttävät maneerit. Ja nuo maisemat... vau! Liikkuvasta kuvasta ne näkee vielä eri tavalla kuin valokuvista. Sä näytät myös sädehtivältä sekä videolla, että kuvissa.
Hienoa että videolla oli aihe, eikä vaan "kuvaan nyt liikkuvaa kuvaa kun pyysitte ja höpöttelen tässä niitä näitä". Sellaisia usein näkee, mutta niitä harvoin jaksan katsella alkua pidemmälle. Lisäksi sellaisissa videoissa käy vähän raskaaksi se, ettei niihin ole suunniteltu sanomisia etukäteen. Tähän ei mun mielestä tarkempaa käsikirjoitusta tarvinnut, koska aihe ja videon kulku oli kuitenkin selkeesti mietitty.
Katsoisin kyllä jatkossakin videoitasi. Yhtenä ideana tuli mieleen, että kuvaisit miten laitat ruokaa. Reseptisi ja ruokakuvasi ovat aina niin herkullisen ja terveellisen näköisiä.

Elisa Lepistö

Voi ääk, ihana kuulla tällaista palautetta! Mua jännitti yllättävän paljon julkaista videota :D mutta ihana kuulla. Ruokavideo on itseasiassa ihan hyvä idea, kiitos :)

Dora Marie (Ei varmistettu)

Siis ihana video! Olit tosi luonnollinen ja video oli just sopivan pitunen ja sitä oli ihana kattoa. Lisää näitä! :-) x Dora Marie / doramarien.blogspot.fi

Elisa Lepistö

Ihana kuulla! <3 kiitos!

emmm (Ei varmistettu)

Tosi kiva video :)! Lisäää!!

Elisa Lepistö

Jeee! Lisää tulossa :) 

Saana Väliheikki
LAVLI

Heippa! Oli tosi kiva video :) Tosi hauska ja hyvää asiaa. Paljon myös uutta. Toki oli vähän epäreilua tehdä kuvausvideo tuolla ulkomaiden auringon ja valon keskellä kun Suomessa on näin ankeeta ja pimeää. Seuraavaksi videoehdotukseksi heitänkin: Asukuvat mustassa talvessa. Heh.

Elisa Lepistö

Toi on itseasiassa ihan hyvä idea! Pitää houkutella Sara mukaan tähän sitten kun palaudun reissusta. Talviset asukuvaukset on aika humoristisia :D

Taru Mari
Stuff About

Minäkin tykkäsin tästä! Sulla on muuten ihan erilainen ääni kuin aluksi kuvittelin :D

Elisa Lepistö

Kiva kuulla! Ja hahahah varmaan on tosiaan :D Ja ihan outoa varmaan kuulla se nyt kun on miettinyt jotain ihan erilaista päässään.

Milja1 (Ei varmistettu)

Ihana video!! Ehdottomasti näitä lisää jatkossakin. :)

Elisa Lepistö

Kiitos! Ihana kuulla :)

vendy (Ei varmistettu)

Super ihana video ja tosi laadukas! Oot tosi luonnollinen videolla. En huomannut mitään maneereja tai täytesanoja sen ihmeemmin, ehkä niihin vaan aina itse kiinnittää huomiota :) näitä lisää vaan! Sun poikaystäväkin on kyllä tosi lahjakas, kun osaa kuvata noin ammattimaisesti. Vitsi mitkä maisemat teillä siellä on!

Elisa Lepistö

Voi kiitos kummankin puolesta :) ja ihana kuulla ettei teitä häirinnyt mun maneerit niin paljon kun mua :D

Hanna P (Ei varmistettu)

Siis wau! Tästä en kyl ite huomais et ois sun eka video! Kuvaus ja leikkaus oli tosi taitavasti tehty et ei ollu mitää ensikertalaisen hosumista :D Itteenikää ei kyllä yhtää toi hiusten sörkkiminen pistäny silmään et oot varmaa vaa ite kriittisempi. Ehkä yks mitä teki tosta videosta kokonaisuudessaan hassun nii toi mikin huonompi laatu ei yhtää sopinu tohon hyvään kuvanlaatuun. Tuli vähä semmone fiilis et audio ja video ei oo samasta videosta, jos hoksaat mitä yritän täs selittää :D
Mut tosiaan lisää näitä! Ois kiva jos teet jotai sun tyyliin liittyviä videoita esim. vaatekaapin kulmakivet yms.
Mulle tuli mieleen et semmonenki vois olla kiva mis yrität selvitä yhen viikon mahollisimman vähillä vaatekappaleilla, mut kuitenki joka päivälle ois erihenkisiä asuja. Vois olla samoja vaatteita useempana päivänä mut eritavoin yhisteltynä.

Elisa Lepistö

Hei ihan loistavia ideoita! Ja joo pakko ostaa nyt varmaan ihan kunnon mikrofoni, sillä itseänikin tosiaan ärsytti tuo laatu ihan suunnattomasti :D Mutta kiitos ihanasta kommentista! 

lipstickvlog (Ei varmistettu)

Samaa mieltä kuin ylläolevat! Ei olis uskonu ensimmäiseksi videoksi. Musiikki oli tosi hyvä lisä ja sopi täydellisesti, samoin tykkäsin siitä kun alussa editoit sen matkustuspätkän mielenkiintoiseksi. Alun puhumispätkä oli jäykähkö, mutta eiköhän se poistu kun alat tekemään enemmän videoita. Samoin kun näytit lopputulokset eri valoissa, tuntui että puhe katkes siinä välissä kun kuva näytettiin. Esim. kuvan kuvailu olis ollu kivaa kuunneltavaa taustana hiljaisuuden sijaan.

Elisa Lepistö

Voi kiitos, rakentavaa palautetta on kiva saada! Ja ihan samaa mieltä olen kanssasi :) Tämä tehtiin aika nopealla aikataululla, sillä halusin saada homman alkuun. Nämä on arvokkaita kommentteja niin osaa parantaa seuraavalla kerralla oikeita asioita!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei ihana sinä!

Luen nykyään tosi harvoja blogeja, teijän "tiimi" (sara, sanni, annika ja sinä) ootte melkein ainoita ja tykkään super paljon!

Videosta vaan positiivista sanottavaa, helppo seurata kun vaikutat niin rennolta! "Maneerit" ei häiritse varmaan ketään meitä katsojia yhtään vaikka itehän aina kiinnittää huomiota omaan olemiseen :) lisää videoita siis!! Ja oot jotenkin entistä kauniimman näkönen elävällä kuvalla, vaikka normaali kuvistakin oon aina niin ajatellut. Ps. myös sun poikaystävälle pari kehua, terve mitä kuvia ja videota !!

Hyvää reissua sinne!
Terkuin yks iloinen lukija

Elisa Lepistö

Voii apua miten hyvälle tuulelle tulen tällaisista kommenteista! Kiitos tosi paljon :) jännitti niin paljon julkaista video, mutta nyt olen ihan innoissani :D

Emmmiii (Ei varmistettu)

Tää oli ihan super hienosti tehty video! Oot kyllä niin mun girl crush, jos niin voi sanoa :D Vaikutat tosi mukavalta ja hyväsydämiseltä ihmiseltä!

Elisa Lepistö

Voiii ihana, kiitos! <3 super ihana kuulla tällaista palautetta!

aadamatilda (Ei varmistettu)

Aivan ehdottomasti lisää! Ihan mahtavaa - oot luonnollinen kameran edessä ja poikaystäväsi handlaa homman - hyvä combo!

Elisa Lepistö

Kiiitos!! Niin kiva kuulla :) lisää luvassa siis!

minnapa (Ei varmistettu)

Tää oli tosi hyvä. Yleensä en yhtään jaksa mitään vlogeja, suurin osa niistä on aika turhia ja skippaan lähes aina heti muutaman ensimmäisen kymmenen sekunnin jälkeen. Mutta tässä sulla oli selkeä idea ja oikeasti mielenkiintoista tietoa, puhuit normaalisti etkä millään videokuvausäänellä niin kuin monilla tuntuu käyvän. Pituus oli juuri sopiva. Susta tulee varmasti tosi hyvä näiden videoiden kans jos lähtökohta on tämä!!

Elisa Lepistö

Kiva kuulla! Itsekin olen ennen skipannut videot blogeissa mutta viimeaikoina olen innostunut niistä ihan eri tavalla :) kiva että teiltäkin riittää kiinnostusta näihin <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva video ja mahtava kuvauspaikka! Musiikki kiinnitti huomioni: mistä se on peräisin ja miten sait sen käyttöoikeudet? Tyhmä kysymys varmaan.

Elisa Lepistö

Ei ole yhtään tyhmä kysymys, musiikkihommien kanssa on nimittäin taisteltu täällä paljon kun kivoja ilmaisia biisejä ei mahtanut löytyä. Toi oli sellaisella youtuben listaamalla soittolistalla, jossa oli ilmaisbiisejä mitä voi käyttää videoissa kun vain mainitsee tekijän. Youtubesta näkyy tarkemmat speksit videon alla :)

Sape (Ei varmistettu)

Ihana video, kiva ääni ja ööö mitkä maneerit? Olit tosi luonnollinen ja hurmaava. Lisää! :)

Elisa Lepistö

Oon ihan mykistynyt kuinka tsemppaavaa palautetta teiltä on tullut! Ihania ootte :) kiitos! 

Adama Sofia
Adama Sofia

Tosi kiva ensimmäinen video - Sopivan ytimekäs ja kauniita maisemia! Lupaan, että tekemällä ne videoittenkin tekeminen helpottuu. Ainakin itse mietin näin ensimmäisestä videostani tähän päivään, niin on huomattavasti helpompaa jutella kameralle. Jään odottamaan seuraavaa ;-) 

Elisa Lepistö

Joo varmaan nopeasti tottuu :) Kiitos!

Sipi (Ei varmistettu)

jee, tee lisää videoita oot huippu! :) kannattaa tsekkaa Ashley Brooke YouTubesta jos haluaa inspistä muotivlogin tekoon ;)

Elisa Lepistö

Kiitos! Ja hei jes, meen heti katsomaan! :)

milkainnamaaria (Ei varmistettu) https://milkainnamaaria.bellablogit.fi

Mun on kyl ihan pakko sanoa, että sun ääni on niin mielettömän kaunis! Ja ehdottomasti lisää videoita ihana :)

Elisa Lepistö

Siis näitä äänijuttuja on ollut ihmeellistä lukea, sillä olen aina vihannut mun ääntä. Ja jotenkin ajatellut että sen on pakko olla muidenkin mielestä ärsyttävä. Joten kiitos <3 

ElinaO
Elina O.

Tää oli aivan ihana! Ja kaikki mitä edelliset kommentoijat sanoi. :) Tosi hyviä vinkkejä ja sovit tosi hyvin liikkuvaan kuvaan (a.k.a ääntä oli miellyttävä kuunnella ja en mäkään huomannut mitään maneereja).

Elisa Lepistö

Ihana, kiitos!<3 niin kiva kuulla!

Miiamari (Ei varmistettu)

Ihana video! Tuolla joku kommentoikin, että oot hänen girl crush ja mä kyllä yhdyn tähän :D Jotenkin toivoisin että itelläki olis tollanen karisma kun sulla. Ihan sama miten päin oot, niin näytät hyvältä, kannat ittees tosi itsevarmasti. Mahtavaa! Olin muuten kans kuvitellut sun äänen ihan erilaiseks, tää oli positiivinen yllätys. Jotenkin syvempi, mitä oon kuvitellut (:

Elisa Lepistö

Voi miten ihana kommentti! Nöyrimmät kiitokset <3 ihan täällä punastelen!

marra (Ei varmistettu)

En oo pitkään aikaan kommentoinu mitään, vaikka melkein jokaisen postaukses luenkin, mutta nyt on pakko: hieno video, oot aivan mykistävän upea nainen! Oot yks niitä harvoja blogeja mitä kiinnostaa nykyään lukea. Jatka samaa rataa, uusia videoita odotellessa! Miusta ois kans mielenkiintoista kuulla syvällisempiä pohdintoja videon muodossa!

Elisa Lepistö

Voi apua, ihana kuulla! Kiitos paljon <3 Ja oon miettinyt myös syvempien aiheiden käsittelyä videolla, mutta niihin pitäisi ehkä saada joku kaveri mukaan :)

jennajohannasi
Pirtti

Ihanan aito video! Asukuvaus ei sinänsä itseä kiinnosta mutta tämä oli kiva katsoa silti, esiinnyt tosi luontevasti etkä yhtään sillain "alentuvasti" että antakaapa kun mää nyt opetan teille :D Kokkausvideo ois kyllä kiva, sulla on aina hyviä reseptejä!

Elisa Lepistö

Voi miten kiva kuulla! <3 Kiitos! Ja kokkausvideo voisi olla hauska toteuttaa.

Kommentoi