Videoblogi: Kuinka otan asukuvani?

Nyt olisi ensimmäisen videoblogin vuoro. Meillä ei ollut mikkiä täällä reissussa, joten kävin ostamassa Best Buysta halvan pikkumikrofonin, jossa ei kuitenkaan ollut mikään maailman paras äänenlaatu. Pitänee ehkä ostaa joku kunnon mikrofoni, mikäli jatkan näiden tekemistä. Videolla näytän, miten otamme asukuvat blogiin ja jaan muutamia vinkkejä hyvin ruutujen saamiseen. 

Oli muuten silmiä avaavaa nähdä itsensä videolla, en ollut tajunnutkaan kuinka paljon ärsyttäviä maneereita minulla onkaan. Ainakin jatkuva hiusten räplääminen ja täytesanojen viljely. En kuitenkaan halunnut suunnitella sanomisiani etukäteen vaan pitää fiiliksen mahdollisimman rentona. Seuraavalla kerralla pitää varmaan vähän miettiä etukäteen, mitä höpöttää. Eiköhän niistä maneereistakin pääse pois, kun vähän tottuu kameraan. 

Kertokaa, mitä pidätte videosta ja minkälaisia videoita haluaisitte jatkossa nähdä?

We shooted a vlog about outfit pictures and how we take them. It’s my first video blog and I’m thinking about doing more soon. This time it’s in finnish, but I hope you’ll like it! I’m also thinking about doing vlogs in english, what do you think? 

 

https://youtube.com/watch?v=lRpTk-iURJA%3Frel%3D0%26showinfo%3D0

Kommentit (44)
  1. Ihanan aito video! Asukuvaus ei sinänsä itseä kiinnosta mutta tämä oli kiva katsoa silti, esiinnyt tosi luontevasti etkä yhtään sillain ”alentuvasti” että antakaapa kun mää nyt opetan teille 😀 Kokkausvideo ois kyllä kiva, sulla on aina hyviä reseptejä!

    1. Voi miten kiva kuulla! <3 Kiitos! Ja kokkausvideo voisi olla hauska toteuttaa.

  2. En oo pitkään aikaan kommentoinu mitään, vaikka melkein jokaisen postaukses luenkin, mutta nyt on pakko: hieno video, oot aivan mykistävän upea nainen! Oot yks niitä harvoja blogeja mitä kiinnostaa nykyään lukea. Jatka samaa rataa, uusia videoita odotellessa! Miusta ois kans mielenkiintoista kuulla syvällisempiä pohdintoja videon muodossa!

    1. Voi apua, ihana kuulla! Kiitos paljon <3 Ja oon miettinyt myös syvempien aiheiden käsittelyä videolla, mutta niihin pitäisi ehkä saada joku kaveri mukaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *