VIDEOTUTORIAL: 6 Juhlakampausta alle 6 minuutissa

helpotkampaukset.jpg

Huomenta, ja ihanaa viikonloppua!

Päätin tällä viikolla ex tempore kuvata hiustutorialin viime lauantain kampauksesta. Laitoin kaksi kameraa kuvaamaan, unohdin siivota ympäriltä  (huom. kynsilakkapullo keskellä sohvaa ja pyykkiteline takana) ja esimerkiksi kammata hiukset(!) ennen aloitusta 😀 Eipä siinä, tässä nyt sitten muutama helppo kampaus videolla. Keksin kesken kaiken, että voisin näyttää useamman eri variaation, johon tätä kuminauhasysteemiä voi käyttää. 

Sanottakoon vielä sen verran, että kampauksiin ei tarvita lakkaa, ei tupeerauskampaa, kuivashampoota tai ainuttakaan pinniä (mikäli ei halua). Joten näissä onnistuu varmasti kuka tahansa. Ainoa, mitä tarvitset kampauksii, on kuvassa näkyvä Pink Pewter-hiuspannan (tai vastaavan). Suosin itse näitä, sillä ne pysyvät samettipinnan takia koko illan paikallaan, eivätkä syö hiuksia. 

On muuten täysin mysteeri, miksi yhdessä kohtaa videota ääni ja liike ei ole synkassa 😀 Se palautuu kuitenkin videon edetessä oikeille uomilleen. Tässä vielä vähän harjoitellaan. Oma ohjenuorani kaikkeen tekemiseen on, että on parempi tehdä ja tuottaa ulos asioita, jotka eivät ole täydellisiä. Virheistä oppii parhaiten ja tietty myös muiden antamasta kritiikistä. 

https://youtube.com/watch?v=9t3fJuAwaSk%3Frel%3D0%26showinfo%3D0

Kommentit (6)
  1. Ihana video <3 Mun pää on jotenkin sen mallinen, että nuo pannat pysyy jotenkin tosi huonosti päässä, ja lähtevät lipsumaan suuntaan tai toiseen :/

    1. Mullakin sellaiset halvemmat yksilöt lähtee, mutta kannattaa oikeasti satsata tähän merkkiin, sillä se samettipinta pitää sen ihan liikkumatta paikallaan missä tahansa asennossa 🙂 olin itsekin skeptinen ennen kuin kokeilin!

  2. Ihana sä, sun hyväntuulisuus tarttuu! 😀 Ja tää oli niin hyvin sanottu: ”Oma ohjenuorani kaikkeen tekemiseen on, että on parempi tehdä ja tuottaa ulos asioita, jotka eivät ole täydellisiä. Virheistä oppii parhaiten ja tietty myös muiden antamasta kritiikistä.” Tään kun pitäisi useammin mielessä! <3

    1. Ihana kuulla! <3 ja toi on hyvä mantra! Ellei satu olemaan lääkäri 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *