Vihreitä välipaloja

Hei,

Välipaloista kysellään useasti, joten tässäpä taas pari terveellisen vihreää vaihtoehtoa kiireiseen päivään.

2 Realia avokadolla, juustolla ja pinaatinlehdillä-

 

Hunajameloonia ja kiiviä paloina.

 

Muistetaan myös nauttia tarpeeksi vettä! Kannu pöydän ääreen, kun alkaa puuhailemaan jotain. Lime ja jääpalat raikastavat juoman. Voit myös jäähdyttää vaikkapa vihreää teetä, jos ainainen vedenjuonti alkaa kyllästyttämään.

EDIT: Muuten, jos teillä on juttutoiveita, olisi kiva kerätä ne tämän postauksen kommenttiboksiin! Olen ollut huono kirjoittamaan ylös niitä. Tulossa on ainakin kahvakuulatreenistä jonkinnäköistä opasta/videota. Muitakin toiveita saa laittaa tähän 🙂

Kommentit (19)
  1. Niiiin hyvältä näyttää toi limellä höystetty vesi, aah! Voisi yrittää kyllä sen avulla opetella juomaan enemmän vettä, jotenkin tuppaa aina jäämään, vaikka sitä pitäisi niin hirmusesti juoda joka päivä..

  2. olisi kiva kuulla siitä miten hoidat ihoasi ja kaikki reseptijutut tietty on aina kivoja :))myös jos on jotain ”killeri” saliliikkeitä/lemppareita niitä voi laittaa jakoon !Neuvoa kysyisin minäkin mielelläni yhteen asiaan. Olen hoikassa ja hyvässä kunnossa mutta toiveena olisi saada lisää lihaserottuvuutta ja muuttaa sitä läskiä lihakseksi käsivarsissa ja varsinkin pepun ja reisien tienoilla! Olen alottanut nyt taas komijakoisen salitreenin ja lenkkeilen 1-2 kertaa viikossa, ennnen saatoin juoksennella 5 kertaa viikossa enkä juurikaan salilla käynyt. Mietin vaan että onko kiinteytyminen ”helpommin” saavutettavissa juuri salitreenillä, vaiko esim.bodypumpissa joka on tehty juuri tohon rasvanpolttoon.. ?Tulipa romaani.. ;)Kiitos Sinulle, tämä blogi on valtava inspiraation lähde ja motivaattori :))

    1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi! 🙂 En osaa sanoa tähän mitään yleispätevää sääntöä. Voi olla myös, että jollekin sopii paremmin pumppi, kun toiselle taas sali. Itse tykkäsin kovasti käydä pumpissa jossain vaiheessa ja mielestäni siinä nimenomaan ”kiinteytyi”. Salitreenillä olen taas saanut näkyvempiä tuloksia nopeammin. Esimerkiksi juuri käsivarret kehittyy melko nopeasti salitreenillä. Kun tekee isoilla painoilla ja esimerkiksi 3*10 sarjoja. Joskus kuulin, että on ihan sama, millä tavalla sitä lihasta ”rikot”, jotta se kasvaa & kehittyy. Eli joko teet muutaman ison painon noston, niin ettet pysty enää, tai pienillä niin pitkään(kuten pumpissa) ettet pysty enää. Jos tämä on totta, silloin kannattaa suosia lyhyitä sarjoja jos haluaa nopeasti tuloksia. 🙂

    2. Ja ihonhoidosta voin kirjoittaa myös 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *