VIIDAKOSSA

Muutaman Puerto Viejo de Talamancassa vietetyn päivän jälkeen ensivaikutelma Costa Ricasta on melko positiivinen. Minulla oli ehkä odotukset erityisen alhaalla, kun niin moni oli varoitellut tämän olevan vain täynnä jenkki-turisteja. En ole törmännyt vielä yhteenkään jenkkiin ja muutenkin kaikki turistit tässä paikassa on melkeinpä reppureissaajia. Hippiporukkaa löytyy paljon, ja letkeitä reggae-baareja on joka kulmassa. 

Koko Puerto Viejossa ei taida olla kamalasti hienompia hotelleja, joka rajaa kävijäkuntaa jo jonkin verran. Sen sijaan täältä löytyy monia kivoja rantoja, joskaan kamalan moni ei ole hyviä uimimiseen hurjien aaltojensa takia. Huimapäisimmät kuitenkin pääsevät halutessaan myös surfaamaan. Löytyy myös ihan uskomattoman hyvää ruokaa, vaikka siitäkin olin kuullut varoitteluja. Yhtään huonoa ruoka-annosta en ole vielä syönyt. 

Luonto on niin kaunis, ettei sitä oikein osaa edes kuvailla. Tämä vehreys on todella rauhoittavaa ja tuntuu jotenkin meditatiiviselta olla näin yhtä luonnon kanssa. Puut ovat ihan järkyttävän korkeita ja metsät oikein kutsuvat kävelyille. Puhumattakaan näistä eksoottisista eläimistä, joita ympärillä vilisee. 

Ainoa miinuspuoli Puerto Viejossa on varmaankin hintataso, joka tosiaan on paljon korkeampi kuin voisi  kuvitella. Ruoka-annoksen saa ravintolasta 10 eurolla, joskus halvemmallakin ja yöpyminen hostellissa, jossa on jaettu suihku ja vessa, maksaa kahdelta henkilöltä 30 euroa. 

Kommentit (4)
  1. Millainen koulutus sinulla on?

    1. Mulla on ammattikorkekoulututkinto, eli olen vestonomi. 🙂

  2. Hei! Yritin lukea vanhoja postauksiasi Californiasta (San Diego, L.A ja San Francisco) käyttäen linkkejä viime marraskuun ”matkaopas” postauksestasi. Linkit eivät ainakaan minulla toimineet. Olemme menossa kyseisiin paikkoihin nyt lopputalvesta ja olisi kiva lukea sinun kokemuksiasi ja vinkkejäsi. Kiitos blogistasi, se tuo hyvää mieltä ja muistuttaa tässä hetkessä elämisestä.

    1. Joo kaikki linkit meni valitettavasti rikki kun tuli tää uusi sivusto 🙁 mutta tässä on ensimmäinen postaus tuolta: http://www.cosmopolitan.fi/blogit/startlivingyourbestlife/san_francisco ja tosta kun menee vaan alaspäin, tulee lisää! Kiitos itsellesi, ja ihanaa Cali-reissua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *