Viikon kuulumiset

Hyötyliikuntahaasteestani johtuen olen jounut käyttämään hiukan aiempaa enemmän luovuutta asurintamalla. En ole mikään perinteinen lenkkarityttö, vaan rakastan korkoja bootseja. Ne usein jopa kruunaavat asun. Tylsäkin yhdistelmä muuttuu yleensä mielenkiintoiseksi kun jalkaan iskee lateksikorot. Niillä ei kuitenkaan jaksa tätä kävelymäärää, tai ainakaan se ei tee kovin hyvää jaloille. Sen takia olenkin suosinut tennareita ja lenkkareita nyt pari viikkoa.

Olen kuitenkin löytänyt vaatekaapistani tämän myötä ihan uuden ulottuvuuden. Hiukan erikoisemmat asut muuttuvat arkisiksi kun ne pukee valkoisten tennareiden pariksi. Kuten nyt esimerkiksi tämä kokoliila asu. Tämä on yksi tämän kevään lempiyhdistelmistäni. Jälkikäteen kuvia katsoessani mietin, että tähän olisi sopinut täydellisesti joku vaalea ja muhkea jättipipo. Onneksi pipokausi alkaa kuitenkin olla jo takanapäin.

Viikkoon on kuulunut tähän mennessä muun muassa podcast-nauhoituksia, kuvauksia, Bachelor-kisastudiota, ja Mimmit sijoittaa -naisten pitämä sijoitusiltapäivä. Saimme yhtenä iltana Annikan kanssa päähämme tarpeen uusista korvarei’istä, ja googlailimme naapurustosta sopivan puljun heti seuraavana päivänä. Nyt kummallakin on kunnon rivistöt korvissa, enkä malta odottaa että pääsen vaihtamaan harjoituskorut uusiin.

Eilen ystäväni kidnappasivat minut kotootani ja sain puoli tuntia aikaa pakata laukkuni. Ja tällä hetkellä olen Lissabonissa. Kerron lisää myöhemmin, mutta nyt blogi hiljenee pariksi päiväksi ja keskityn nauttimaan tästä. En voi muuta sanoa, kuin että just nyt olen aika samperin kiitollinen näistä tyypeistä.

Eilen oli tarkoitus käydä myös äänestämässä, mutta en ehtinyt ennen kuin minut yllätettiin. Onneksi on vielä aikaa ja toivon että muutkin sinne uurnille jaksaa lähteä. Tämä oli oikeastaan ensimmäinen vuosi, kun ehdokkaan kanssa oli vähän vaikeuksia. En tiennyt aluksi edes puoluetta, ja tuntui että vaihtoehtoina oli vain huonoja tai tosi huonoja ehdokkaita. Lopulta kuitenkin löysin ehdokkaan, johon olin tyytyväinen ja heti täältä palattuani marssin ennakkoäänestyspisteelle.

Minkälaisia suunnitelmia teillä on? Ihanaa perjantaita!

Kuvat: Sara Tickle

muoti paivan-tyyli
Kommentit (3)
  1. Voitko tehdä postauksen sun suosikki netflix sarjoista/leffoista :)?

  2. Heippa, onko muilla ongelmia siinä, että uusi blogisi ei päivity blogloviniin? Mielellään seuraisin tätä blogia aktiivisemmin, mutta unohtuu aina kun luen blogeja juuri bloglovinin kautta 🙂

    1. Moi! Joo valitettavasti Bloglovinia ei ole saatu fiksattua Lilyn uudistuksen jälkeen vielä, mutta sen eteen tehdään töitä :/ Toivottavasti saadaan pian skulaamaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *