Viikon positiiviset x 9

IMG_8833.jpg

Kesäisin viikkoon mahtuu niin paljon enemmän kaikkea hauskaa kuin pimeässä marraskuussa. Tuntuu, että koko kaveriporukka on aktivoitunut järjestämään kaikkea kivaa ohjelmaa. Tällä viikolla olen iloinnut muun muassa seuraavista asioista.

Ex tempore- illat. Sunnuntaina napattiin punaviinipullo laukkuun, laitettiin viestiä ystävälle ja paineltiin kaikki yhdesä töölönlahden kalliolle nauttimaan illasta, viinistä ja toistemme seurasta. 

Kaveriporukan kanssa urheilu. Eilen meillä oli pesäpalloa, jossa meitä oli huikeat 30 tyyppiä(!) ja keskiviikkona on puolestaan koriksen vuoro. Ihan paras tapa viettää arki-iltoja!

Tänään koittavat toimiston kesäpäivät! Sara oli vastuussa viimeksi meidän pikkujouluista, joten meikäläinen on suunnitellut puolestaan tämän päivän ohjelman. 

Dokkari- & lautapelikerho, jossa kokoonnutaan porukalla katsomaan joku mielenkiintoinen dokkari tai mahdollisesti pelaamaan muutama erä Bezzerwizzeriä. Lähiaikoina on tullut muutenkin tuijoteltua sarjojen sijaan paljon dokkareita. Jossain vaiheessa tuntui että netflixistä on kaikki mielenkiintoiset jo katsottu, mutta nyt on ollut Areenan vuoro.

Suomi road trip. Torstaina starttaa Saran, minun ja poikaystäviemme road trip, jota olen odottanut todella innoissani. Vuorossa on mm. veneilyä, suppailua, vaellusta ja upeita maisemia. 

Whatsapin äniviestit <3 Olin unohtanut yhden lauantaiyöllä saadun ääniviestin, jota en ollut kuullut baarissa ollessani. Se piristi hurjan paljon maanantaista työpäivää ja kuuntelinkin sen varmaan 10 kertaa putkeen. 

Skamin viimeisestä jaksosta bongattu kappale Highasakite – Lover, where do you live? Joka on soinut repeatilla sen jälkeen. Aivan loistava pyöräilybiisi!

Lempikoruni korjaaminen. Asia, jota en ollut saanut yksinkertiasesti hoidettua, hoituikin yllättävän kätevästi kun marssin vain takaisin liikkeeseen ja kuulin että kaikilla koruilla on kahden vuoden takuu. Nyt vihdoin saan riipukseni takaisin! 

Suomimusiikki. Joku niissä suomalaisissa kappaleissa vaan on, miksi ne sopivat täydellisesti kesäyöhön. Istuimme eilen yöllä ystäväni luona pesäpallon jälkeen juomassa teetä ja kuuntelimme kaikkea Hectorista ja Leevi and the leavingseistä aina Neon 2:seen. 

Kommentit (2)
  1. Oi ihania asioita, etenkin suomalainen musiikki, dokkarit ja ääniviestit. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *