Viime aikojen kuulumisia

Minulla on ollut keskivaikea addiktio CANDY CRUSHiin, eli täysin turhaan eikä millään tavalla älylliseen kännykkäpeliin. Minulla oli sääntö, että saan pelata sitä vain lentokoneessa ollessani. Kuitenkin kesällä sen pelaaminen lipsui myös muihin tilanteisiin ja yhtäkkiä olin täysin koukussa. Tänään oli pakko myöntää, että sovellus on poistettava vaikka samalla jouduin luopumaan asemastani maassa 412....

Sen sijaan päätin käyttää vapaahetkeni jotenkin järkevämmin. Silmiini osui artikkeli Babbel-nimisestä sovelluksesta, jonka avulla opetellaan vieraita kieliä. Latasin sovelluksen innoissani vain huomatakseni, että se on maksuton vain 7 päivän ajan ja sen jälkeen maksullinen. Innostuin siitä kuitenkin heti niin paljon, että ostin sen oikean version.

Meillä on ollut Mariannan ja Saran kanssa pian alkavan podcast-kauden tiimoilta eräs haasteviikko viime viikolla, josta en ole voinut hiiskua kenellekään. Se oli haastava, mutta ei varmasti tämän syksyn haastavin. Tästä lisää ensimmäisessä podcast-jaksossa, joka julkaistaan huomenna. 

Olen iltaisin kuunnellut äänikirjana Kani joka tahtoi nukahtaa -iltasatua, joka on toiminut ihan älyttömän hyvin! Vaikka sänkyyn mennessä kierrokset olisivat kuinka ylhäällä, eikä nukuttaisi lainkaan, olen nukahtanut joka ilta ihan ennätysajassa. Kirjasta sanotaan näin: "Maailman myydyin iltasatu tainnuttaa kaikki iltakukkujat! Sisältää lukuohjeet ja tehokkaita psykologisia rentoutumiskeinoja. Kani joka tahtoi nukahtaa on meditatiivinen satu, joka nukuttaa niin lapsen kuin aikuisenkin. Sen kirjoittaja Carl-Johan Forssén Ehrlin on ruotsalainen käyttäytymistieteilijä ja NLP-valmentaja (Master Practitioner)." Lähde.

Olen googlaillut ruokapöytiä ja pohtinut kolmen seuraavan vaihtoehdon välillä: joko itse nikkaroiminen, jolloin se olisi täysin uniikki ja saisi tehdä pitkästä aikaa jotain käsillään, tai luonnonkivestä tason tilaamalla valmisjalkojen pariksi tai A&A Designin joku industrial henkinen valmispöytä. Meinaamme pitää mustat Eiffel-tuolit metallisilla jaloilla, joten niihin pöydän tulisi sopia. Pöytä taitaisi olla ihan viimeisiä sisustushankintojamme tällä erää! 

Puhuin jonkin aikaa sitten siitä, kuinka haluan alkaa kuvaamaan hiukan erilaisia valokuvia ja viikonloppuna oli ensimmäiset kuvaukset erään mallin kanssa. Oli aivan ihanaa päästä toteuttamaan omaa luovuutta hiukan eri tavalla! 

Mitäs teille kuuluu??

Kommentit

Ainojee (Ei varmistettu)

Täällä yksi entinen Candy crush -addikti ilmoittautuu.. :D aina kännykkäpeliaddiktioiden iskiessä ne pyörii päässä silloinkin, kun en pelaa.

Aloitin juuri fuksia uudessa yliopistossa ja yritän introverttina selvitä kaikesta alkuhulinasta. Meinaa olla vähän rankkaa :D Innolla odottelen podcastianne! :)

Elisa Lepistö

Hahaha ihanaa etten ole yksin! :D tsemppiä alkuhulinoihin! Onneksi kaikkeen ei tarvitse osallistua :D 

Mimo (Ei varmistettu)

Täällä toinen kovanaama. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän tajuaa kaikenlaisten tunteiden kuuluvan elämään ja olevan yhtä hienoja. <3

Elisa Lepistö

Se on just noin <3

Miksi (Ei varmistettu)

Miksi istut kuvissasi haarat levällään?

Elisa Lepistö

Näin mä nyt vaan satun aina istumaan :D 

kehonkieli (Ei varmistettu)

Yleensä jalat haarallaan istutaan siksi, koska halutaan välittää viesti vallasta ja voiman tunteesta. Käsi haarojen välissä taas estää sen ettei kuva ole pornograaffinen. Etenkin kun tukka on hieman sekaisin ja meikki on tässä kuvassa hyvinkin vahva. Kuitenkin ihminen on kotonaan niin se luo oudon vaikutelman, miksi kukaan laittaisi noin vahvat meikit koktona istuskelua varten.
Mutta jos mallilla on tapana seisoskella rappukäytävissä täydessä tällingissä niin mikseipä sitten kotonaankin.
Tosin tässä tapauksessa istutaan ilmeisesti sohvan käsinojalla jolloin jalat yhdessä suoraan kohti kameraan loisivat hassun perspektiivin ja saisivat vatsan pyöristymään.

Lilyyy (Ei varmistettu)

Hei mä luin jossain vaiheessa pojalle iltasin tota Kani, joka tahtoi nukahtaa-kirjaa, ihan loistava! Pojalla oli monta vuotta vaikeuksia nukahtaa iltaisin, mutta jopa hän rauhottu ton sadun avulla :D

Kommentoi