Viime aikojen kuulumisia

bangs copy.jpg

Minulla on ollut keskivaikea addiktio CANDY CRUSHiin, eli täysin turhaan eikä millään tavalla älylliseen kännykkäpeliin. Minulla oli sääntö, että saan pelata sitä vain lentokoneessa ollessani. Kuitenkin kesällä sen pelaaminen lipsui myös muihin tilanteisiin ja yhtäkkiä olin täysin koukussa. Tänään oli pakko myöntää, että sovellus on poistettava vaikka samalla jouduin luopumaan asemastani maassa 412….

Sen sijaan päätin käyttää vapaahetkeni jotenkin järkevämmin. Silmiini osui artikkeli Babbel-nimisestä sovelluksesta, jonka avulla opetellaan vieraita kieliä. Latasin sovelluksen innoissani vain huomatakseni, että se on maksuton vain 7 päivän ajan ja sen jälkeen maksullinen. Innostuin siitä kuitenkin heti niin paljon, että ostin sen oikean version.

Meillä on ollut Mariannan ja Saran kanssa pian alkavan podcast-kauden tiimoilta eräs haasteviikko viime viikolla, josta en ole voinut hiiskua kenellekään. Se oli haastava, mutta ei varmasti tämän syksyn haastavin. Tästä lisää ensimmäisessä podcast-jaksossa, joka julkaistaan huomenna. 

Olen iltaisin kuunnellut äänikirjana Kani joka tahtoi nukahtaa -iltasatua, joka on toiminut ihan älyttömän hyvin! Vaikka sänkyyn mennessä kierrokset olisivat kuinka ylhäällä, eikä nukuttaisi lainkaan, olen nukahtanut joka ilta ihan ennätysajassa. Kirjasta sanotaan näin: Maailman myydyin iltasatu tainnuttaa kaikki iltakukkujat! Sisältää lukuohjeet ja tehokkaita psykologisia rentoutumiskeinoja. Kani joka tahtoi nukahtaa on meditatiivinen satu, joka nukuttaa niin lapsen kuin aikuisenkin. Sen kirjoittaja Carl-Johan Forssén Ehrlin on ruotsalainen käyttäytymistieteilijä ja NLP-valmentaja (Master Practitioner).” Lähde.

Olen googlaillut ruokapöytiä ja pohtinut kolmen seuraavan vaihtoehdon välillä: joko itse nikkaroiminen, jolloin se olisi täysin uniikki ja saisi tehdä pitkästä aikaa jotain käsillään, tai luonnonkivestä tason tilaamalla valmisjalkojen pariksi tai A&A Designin joku industrial henkinen valmispöytä. Meinaamme pitää mustat Eiffel-tuolit metallisilla jaloilla, joten niihin pöydän tulisi sopia. Pöytä taitaisi olla ihan viimeisiä sisustushankintojamme tällä erää! 

Puhuin jonkin aikaa sitten siitä, kuinka haluan alkaa kuvaamaan hiukan erilaisia valokuvia ja viikonloppuna oli ensimmäiset kuvaukset erään mallin kanssa. Oli aivan ihanaa päästä toteuttamaan omaa luovuutta hiukan eri tavalla! 

Mitäs teille kuuluu??

Kommentit (8)
 1. Hei mä luin jossain vaiheessa pojalle iltasin tota Kani, joka tahtoi nukahtaa-kirjaa, ihan loistava! Pojalla oli monta vuotta vaikeuksia nukahtaa iltaisin, mutta jopa hän rauhottu ton sadun avulla 😀

 2. Miksi istut kuvissasi haarat levällään?

  1. Näin mä nyt vaan satun aina istumaan 😀 

  2. Yleensä jalat haarallaan istutaan siksi, koska halutaan välittää viesti vallasta ja voiman tunteesta. Käsi haarojen välissä taas estää sen ettei kuva ole pornograaffinen. Etenkin kun tukka on hieman sekaisin ja meikki on tässä kuvassa hyvinkin vahva. Kuitenkin ihminen on kotonaan niin se luo oudon vaikutelman, miksi kukaan laittaisi noin vahvat meikit koktona istuskelua varten.
   Mutta jos mallilla on tapana seisoskella rappukäytävissä täydessä tällingissä niin mikseipä sitten kotonaankin.
   Tosin tässä tapauksessa istutaan ilmeisesti sohvan käsinojalla jolloin jalat yhdessä suoraan kohti kameraan loisivat hassun perspektiivin ja saisivat vatsan pyöristymään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *