VIIMEISTEN PÄIVIEN KUULUMISET

Tiistai-iltana päätimme nähdä suomalaisia ystäviämme ja suunnata heidän kanssaan Comedy Cellariin standup-keikalle. Kävimme siellä viime tammikuussa ja vinkkailin paikasta täälläkin silloin. Tällä kertaa odotukset olivat todella korkealla. Paikka on intiimi muutaman kymmenen ihmisen kellarikapakka, jossa on jokaisena iltana viikossa parikin eri lineuppia. Keikka maksoi 12 dollaria ja siinä taisi olla 7 eri koomikkoa. Vitsailimme ennen keikkaa, kuinka siistiä olisi jos esimerkiksi Chris Rock astuisi lavalle. Kuinka ollakkaan, yhtäkkiä herra tuli paikalle ja seisoi lavalla parin metrin päässä meistä. Koko keikka oli kaikinpuolin mahtava ja Chris Rock kyllä kruunasi sen täydellisesti. 

Viimeisenä päivänämme suuntasimme Manhattanin eteläkärkeen, josta lähtee ilmainen Staten Island Ferry. Se kestää n. 15 minuuttia ja samalla lautalla pääsee myös takaisin Manhattanille. Laivasta näkee hyvin vapaudenpatsaan ja Manhattanin pilvenpiirtäjät. Samalla voi käydä kävelemässä Financial Districtillä ja shoppailemassa Century21-nimisessä tavaratalossa, jossa on aina hyvät alennukset. 

Olen vihdoin löytänyt matalien kenkien hienouden ja Nycissä tulikin tallusteltua joka päivä mukavuudenhaluisesti todella rennoissa kuteissa ilman laukkua. Helteisten ilmojen takia Asokselta tilaamani hattu oli myös lähes joka päivä päässä. Rakastan katsella ihmisten katutyylejä Nycissä. Siellä kukaan ei pukeudu samalla tavalla kuin muut, vaan uskaltavat erottua joukosta rohkeasti. Nyt onkin roppakaupalla inspiraatiota tulevan kesän vaatevalintoihin. 

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit (2)
  1. You fit perfect with your cool style in this wonderful town!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    1. Thank you sweetie! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *