Viiniä & maalausta

DSC_9919.jpg

Kerroin aiemmin illustraatio-illasta, johon meidän oli tarkoitus mennä. Valitettavasti sitä ei kuitenkaan järjestetty tällä viikolla. Onneksi Melbourne on tämänkaltaisia mahdollisuuksia pullollaan, ja suuntasimme sen sijaan maalausiltaan Cork & Chromeen Fitzroyssa. Konsepti on loistava: tuo oma pullo viiniä, ja kaikki muu on paikan päällä valmiina sinua odottamassa. 

Illassa on opettaja, joka näyttää tekniikat vaihe vaiheelta ja hänen malliaan voi seurata, tai soveltaa oman maun mukaan. Ensin hän käy läpi nopeasti, mitä pensseliä käyttää mihinkin vaiheeseen ja miten tietynlaisen lopputuloksen saa aikaan. Sen jälkeen laitetaan musiikki soimaan ja saa maalata itse perässä. Jonkin ajan kuluttua siirrytään taas seuraavaan vaiheeseen. 

Paikanpäältä saa myös tilattua juustolautasia, joten enpä oikein parempaa iltaa osaisi edes kuvitella. Osallistuminen maksoi 60 dollaria, mutta mielestäni oli ainakin sen arvoista. Maalauksen saa luonnollisestikin kotiin, ja onhan pelkät canvastaulutkin kalliita. Tällainen konsepti olisi ihana saada myös Suomeen. Instastoryyn vastaajien perusteella sille olisi todella kovaa kysyntää.

Taidan Suomeen päästyäni laittaa pyörät pyörimään tämän suhteen. Jos joku tietää jonkun, joka voisi olla kiinnostunut opettamaan tällaista, niin laittakaa ehdottomasti vaikka mailia! Aiheet voisivat olla sellaisia vähän skandinaaviseen makuun sopivia ja vaihtua aina viikottain. Todella terapeuttinen ilta ja muistutti taas, kuinka luomalla jotain saa oman mielen aina hiukan avoimemmaksi ja luovemmaksi myös uusille ideoille. 

DSC_9931.jpg

DSC_9899.jpgmaalaus.jpg

DSC_9917.jpg

 

Kommentit (14)
  1. Kalliossahan on noita ollut jo monesti. Esimerkiksi nyt on kolossa 7.12 drink coffee and draw vol.10. Myös alkoholillisia versioita löytyy 🙂 Tutkimaan vain!

    1. Joo oon nähny niitä, mutta oon ymmärtänyt että niissä on nimenomaan piirustusta eikä maalausta, eikä myöskään opetusta? Voin toki olla väärässäkin 😀 ootko koskaan käynyt,

  2. Hei! Tää olis loistavaakin loistavampi idea johonkin meidän workshoppiin mitä ajateltiin pitää meidän uudella Monochromen toimistolla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *