Violettia, glitteriä ja Iron Maiden

DSC_5285.jpg

Pyrin aina pidemmille reissuille lähtiessä vähän miettimään asuja valmiiksi, mutta tällä kertaa onnistuin kyllä menemään melko metsään niiden kanssa. Täällä on ollut niin kuuma ilma, ettei mikään suunnittelemistani asukokonaisuuksista ole tarpeeksi viileä. Tämän kimallehameenkin olin ajatellut pukea neuleen (kuten viimeisissä kuvissa) tai hupparin kanssa, mutta ainoa mihin kykenin, oli tämä sivusta avoin bändipaita. Jotenkin todella yllättävä kombo, mutta toimi silti. 

Enpä silti valita ilmoista, on ihanaa kun iltaisinkin pärjää vielä ilman takkia. Oli vain hassua kun oli ehtinyt jotenkin henkisesti jo siirtyä syksyn puolelle ja täällä eletään vielä ihan täyttä hellekesää. Mutta kyllä siitä syksystäkin ehtii vielä ihan tarpeeksi nauttia. Ajattelimme ottaa lämpimästä päivästä kaiken irti ja lähteä sporttivaatteet päällä kävelylle ympäri Brooklynia. Söpöt kahvilat ja lounaspaikat kiinnostaa ja pieni reippailu tekee varmasti todella hyvää. Taidamme yhdistää kävelyyn myös pienen treenin. Viime kerrasta on nimittäin jo aivan liikaa aikaa.

Nyt kuitenkin iso kuppi kahvia naamariin ja vaatteiden vaihtoon. Siellä eletäänkin jo iltapäivää, joten ihanaa lauantai-iltaa! <3

DSC_5229.jpg

DSC_5237.jpg

DSC_5289.jpg

DSC_5244.jpg

DSC_5204 copy.jpg

DSC_5218.jpg

Boots – Dr. Martens (here*) – Skirt – Nelly (here*), shirt – flea market WITH THE CODE ELISA20 20 % discount off your order (ex. black list)

*adlinks

Pictures: Jenni Rotonen

Kommentit (5)
  1. Itse metallimimminä diggaan tosi paljon siitä, että bändipaitoja yhdistellään ns. pehmeämpien elementtien kanssa, vaikka siitä yleensä saakin sitten samanlaista kommenttia, kuin tuo ylempi Vierailijan kommentti on 🙂 Omalla kohdalla vaatekaappi tosin on aika tummanpuhuva, joten yritän kikkailla esimerkiksi meikillä ja asusteilla niin, ettei aina tarvitse olla joko naisellinen tai hevari.

    1. Sama! 😀 Oon parhaillaan lähdössä Megadethin keikalle ja mietin, pitäisikö pukea jotain mahdollisen hämmentävää päälle. Tai sitten meen vaan bändipaidalla. Saa nähdä! Tyylien sekottaminen on parasta.

  2. Tiedätkö yhtäkään bändin biisiä 😀

    1. Hahah et taida tuntea mua lainkaan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *